Af - 10/01-16 13:05; Opdateret: 10/01-16 13:28

Snart kan du købe Playboy Mansion - men Hugh Hefner følger med i købetSnart kan du købe Playboy Mansion - men Hugh Hefner følger med i købet

Har du 1,4 milliarder på kontoen? Så kan du blive den næste ejer af Playboy Mansion.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 89-årige Playboy-stifter Hugh Hefner sætter snart sit berømte - og ikke mindst berygtede - Playboy Mansion i L.A. til salg. Det skriver TMZ.

Kan du huske Tila Tequila? Hendes Twitter-profil er for vild
Kan du huske Tila Tequila? Hendes Twitter-profil er for vild

Prisen? Den nette sum af 200 millioner dollars, som svarer til hele 1,4 milliarder kroner. Men ifølge flere kilder er det en helt urealistisk pris. Han skal nok nærmere regne med at få under halvdelen af det beløb, skriver TMZ.

Hvad får man så, hvis man køber Playboy Mansion? Først og fremmest et gammelt hus, som er fra 1927 og 'lige til at rive ned'.

For det andet får man en kæmpe grund, hvor nogle af de vildeste fester i verden har udspillet sig.

Playboy stopper med at vise nøgne damer
Playboy stopper med at vise nøgne damer

Sidst, men ikke mindst, så får man også Hugh Hefner med i købet. Han vil nemlig kun sælge på den betingelse, at han må blive boende i huset, til han dør.

Når potentielle købere vil se huset, er der ét rum, som de ikke får lov at inspicere. Nemlig Hugh Hefners soveværelse, hvor han har haft unge damer med ind i stribevis.

Det har ikke altid været til pigernes fornøjelse, har flere af dem efterfølgende fortalt, når de havde overstået deres tid som såkaldte Playmates.

Efter Schumacher-skilsmisse: Med nye bryster i Playboy
Efter Schumacher-skilsmisse: Med nye bryster i Playboy

For eksempel har Carla Howe sagt til The Mirror, at det er ligesom at være sammen med en bedstefar, og at huset føles som et fængsel.

Flere af pigerne har efterfølgende skrevet bøger om deres tid i huset, hvor de fortæller, hvor ulækkert der var, og hvor meget de hadede at have sex med den noget ældre herre.

- Alle tror, at den berømte metallåge er til for at holde folk ude, men jeg følte til sidst, at den var lavet for at holde mig inde, skriver Holly Madison i sin bog 'Down the Rabbit Hole'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx