Af - 02/10-16 11:03; Opdateret: 02/10-16 11:23

15-årige Helena har ligget i telt foran Parken siden fredag: 'Det er sindssygt koldt'15-årige Helena har ligget i telt foran Parken siden fredag: 'Det er sindssygt koldt'

Den sidste uges tid har Justin Bieber-fans belejret Parken i håb om at få en god plads til aftenens koncert. Helena fra Hvidovre har ligget klar siden fredag.

Bildstrecke im Grossformat »

Nogle fans er mere klar til Justin Bieber-koncert end andre.

Tag for eksempel 15-årige Helena Annelise Kristensen fra Hvidore, der siden fredag har ligget i telt foran Parken med sine veninder for at få en god plads til aftenens koncert på Østerbro i København.

Søstre forlod Bieber-koncert: Det var fuldstændig værdiløst
Søstre forlod Bieber-koncert: Det var fuldstændig værdiløst

- Jeg har været 'belieber' i otte år og været til fem koncerter. Jeg ser mig selv som en ret stor fan, fortæller den dedikerede fan, der støtter sit idol i medgang og modgang.

- Jeg har været med omkring alle opture og nedture. Det er vigtigt for mig, at han ved, at der altid er nogen derude, som støtter ham igennem alle sine valg. Han er et fantastisk menneske med et fantastisk hjerte, og han fortjener alt godt.

Helena indrømmer, at det har været en kold weekend at sove i telt, og at hun ikke har fået sovet ret meget i nat, men fællesskabet med de andre fans overskygger kulden.

- Vi har fået rigtig mange søde veninder, som vi hygger os med. Vi snakker, spiller kort, danser og synger. Vi hygger os bare helt vildt.

Biebers vilde forvandling: Så stor er popstjernen nu
Biebers vilde forvandling: Så stor er popstjernen nu

Dørene til Parken åbner i eftermiddag klokken 16. Ifølge billetten starter koncerten klokken 18. Der er dog også to opvarmningsnavne på programmet.

De danske fans forventer en stor aften.

- Vi forventer, at han giver den så meget gas som muligt, og så håber jeg, at han spiller et par af sine gamle sange. Det ville være fantastisk.

LÆS OGSÅ: 22-årige Lisa: 'Det er blevet nemmere at være fan af Justin Bieber'

LÆS OGSÅ: Husk regntøj i Parken: Her sender Justin Bieber en snotter mod sine fans

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx