Af - 16/04-15 19:18

Mascha Vang: Sådan blev hun en succes på internettetMascha Vang: Sådan blev hun en succes på internettet

Mascha Vangs blog maschavang.dk nærmer sig med hastige skridt de to millioner sidevisninger om måneden. Det startede som tidsfordriv, men har nu udviklet sig til en god forretning.

storybild

(Billede: Polfoto)

Hvordan bliver man en af de mest læste danskere på internettet? For Mascha Vang startede det i ren kedsomhed. Hun var flyttet til Middelfart med sin daværende kæreste, gik hjemme med sin nyfødte datter Hollie Nolia, og da hun ikke kendte så mange i byen, startede hun en blog for at få nogle internet-veninder.

Andreas Bo græder ud: Jeg har det så hårdt
Andreas Bo græder ud: Jeg har det så hårdt

- Jeg havde tidligere skrevet for MSN Starlounge og Ekstra Bladet, og så var det at en veninde foreslog mig, at jeg skulle skrive en blog. Jeg plejede at skrive lange opdateringer på Facebook - og nogle gange følte jeg, at det generede folk – men på en blog kan folk jo selv bestemme, om de vil læse med. Og så udviklede det sig bare.

Andreas Bos livskrise: Min kone valgte min bedste ven
Andreas Bos livskrise: Min kone valgte min bedste ven

Det har udviklet sig til, at Maschavang.dk nærmer sig de to millioner sidevisninger om måneden. Hun har fået kontor sammen med sin kæreste komikeren Andreas Bo inde i indre by, hun har en assistent til at sortere de værste sponsor-tilbud fra, og så har hun flere partnere til at administrere andre projekter som en onlinebutik og et kommende bog-projekt.

- Jeg tror, folk gider at følge med, fordi jeg er ligetil og i øjenhøjde. Og så var de særligt interesserede, da jeg fik min datter. Det er kvinder i alle aldre, der følger med.

Mascha Vang: - Jeg bukker mig efter en to-krone, hvis mit outfit tillader det
Mascha Vang: - Jeg bukker mig efter en to-krone, hvis mit outfit tillader det

Mascha Vang arbejder i døgndrift med sine ting og savner flere timer i døgnet. Og så kunne hun godt bruge en aupair.
”En der kunne lave mad hjemme hos mig, så jeg kan få mere tid med min datter.”
Sådan en kan hun jo få, når hun rammer to millioner på bloggen?

Mascha Vang og datter misbrugt på nettet: Det er så tarveligt
Mascha Vang og datter misbrugt på nettet: Det er så tarveligt

- Nej, så kan det være, jeg skal have endnu et planbarn. Jeg har et i forvejen og kunne godt tænke mig at hvert af mine firmaer havde et.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx