Af - 26/04-16 20:40

Medina springer ud i nyt forretningseventyrMedina springer ud i nyt forretningseventyr

Popstjernen bruger ikke kun sin tid i musikstudiet

Bildstrecke im Grossformat »

Popstjernen Medina har netop udgivet albummet “We Survive”, der er hendes tredje album på engelsk. Anmeldelserne varierede fra en til to stjerner, så måske er det derfor, at Medina nu sørger for ikke at lægge alle sine æg i samme kurv.

For albummet med den hårde medfart er ikke det eneste, som Medina fokuserer på lige nu. Popstjernen bruger nemlig sit forretningstalent til at at lave apps.

Medina fortæller: Sådan knuste hun en drengs hjerte første gang
Medina fortæller: Sådan knuste hun en drengs hjerte første gang

- Jeg elsker at lave mad, det kan man også se på Instagram, at der er mange der gør, sagde Medina mandag i TV2’s Go’ Morgen Danmark.

Her løftede hun sløret for, at hun i samarbejde med to venner er ved at lave en app, der skal kredse om mad. Appen kommer ud til maj og kommer til af hedde Foodshare.

Det bliver som en slags Instagram med mad, hvor man kan søge på hashtags som #healthyfood eller #fitnessfood, som man kender det fra den populære billedapp.

Medina afslører: - Sådan scorede jeg min kæreste
Medina afslører: - Sådan scorede jeg min kæreste

Men appen skal ikke kun indeholde smukke madfotos, man skal også kunne gemme opskrifter i ens egen lille kogebog, og med tiden skal man kunne tilføje madvarer i en kurv, som så bliver leveret hjem til en.

- Jeg glæder mig helt vildt, siger Medina, der tidligere har vist sin madglæde, da hun var på besøg i sin veninde Julie Zangenbergs madprogram.

Medina har tidligere på året sagt til SE og HØR, at hun arbejder på to år, men hun vil ikke løfte sløret for, hvad den anden app skal kunne.

LÆS OGSÅ: Quiz: Du gætter aldrig hvor mange gange Medina siger 'fucking' på sin nye single

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx