Af Lotte Scharff - 28/10-17 19:27

Stjerneskuespiller er SLET ikke til at kende med ny frisureStjerneskuespiller er SLET ikke til at kende med ny frisure

Den svenske stjerne ligner nu en helt anden.

storybild

Alexander Skarsgard til premiere på 'The Legend of Tarzan' i London. (Billede: PAUL HACKETT)

Han er en af Hollywoods hotteste mandlige skuespiller, der med sin six-pack og lange, lyse lokker satte kvindehjerterne i brand i filmen 'The Legend of Tarzan. Men efter Alexander Skarsgard, 41 år har barberet håret af sin isse, bliver han nu sammenlignet så meget med den tyndhårede, engelske prins William, at der spekuleres i en ny film om det engelske kongehus.

Det er de færreste mænd, der frivilligt lader sig klippe i 'munkefrisuren', hvor der er helt bart på toppen og en krans af hår i siderne. Men det har den svenskfødte skuespiller Alexander Skarsgard tilsyneladende gjort. Hans nye udseende har forandret ham så meget, at han nu bliver sammenlignet med den britiske prins William.

Forleden mødte den 41-årige skuespiller op på den røde løber og fik både fans og tilskuere til at måbe. For hvad var nu det? Hvor der før havde været masser af hår, var Skarsgards isse blevet bar som en nøgen babymås. Men den efterstræbte skuespiller så bestemt ikke ud til at være ked af transformationen fra Tarzan-rollen, hvor han flashede en six-pack og havde ladet sit lyse hår gro i skulderlange lokker til det halvskaldede look.

Men eftersom det ikke vides - Alexander Skarsgard selv fortalte ikke noget på den røde løber om grunden til sin nye frisure - præcis hvorfor, den blonde svensker fra HBO tv-serien 'Big little lies' har barberet håret af issen, gik spekulationerne om en helt ny rolle som prins William, der i en tidlig alder har mistet en stor del af sit hår, øjeblikkelig i gang. Ligesom hans mange fans også udtrykte både håb og bekymring for Skarsgards nye look på de sociale medier.

»Skal han spille prins William? Det håber jeg, for ellers er jeg godt nok bekymret«, som en af den svenskfødte skuespillers mange fans skrev på Twitter. En anden udtrykte håb om, at skuespilleren igen ville lande en pris og skrev: »Alexander Skarsgard må hellere vinde en Oscar uanset, hvad helvede det er for en film«.

Flere skuespillere har før taget ladet skægget gro, har taget voldsomt på eller har haft tabt sig 20 kilo for at gøre deres karakter så troværdig som muligt. Den slags skuespiller er Alexander Skarsgard også. Han har tidligere udtalt, at »det er vigtigt, man som skuespiller er tro overfor sin rolle«.

I skrivende stund er tre film, som skuespilleren medvirker i, under produktion. I den ene, 'Fever Heart' spiller han sammen med Cara Delevigne. Men om det til denne film, han har fået håret barberet af, vides heller ikke. Men sandsynligheden for, at det markante 'hårtab', er sket i forbindelse med en rolle, er stor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx