Af - 05/11-15 08:00

TV: Christiane Schaumburg-Müller: Man kan ikke sminke sig til lykkeTV: Christiane Schaumburg-Müller: Man kan ikke sminke sig til lykke

Hun bryder sig ikke om, at folk går med kunstige øjenvipper på arbejdet, men hun elsker en festlig make-up. Derfor er Christiane Schaumburg-Müller fra i dag ude med en ny beautybog.

Se interviewet med Christiane Schaumburg-Müller, hvor hun blandt andet afslører, hvornår hun ikke går med make-up. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Hun optræder dagligt i medierne og på den røde løber. Christiane Schaumburg-Müller er vant til at bære den helt store make-up, og nu er hun klar til at give sine bedste erfaringer videre i en ny beautybog om fest-make-up.

Men der er åbenbart en hårfin grænse mellem, hvornår make-uppen skader dit look, og hvornår du er perfekt sminket til den helt store festaften.

Christiane Schaumburg-Müller svarer nemlig, at for meget make-up er værre end for lidt.

- Det kan blive for meget, hvis du for eksempel kommer med kunstige øjenvipper på arbejdet. Når du får for meget make-up på, ser du usoigneret ud. Så ligner det, at du har sovet i flere dage, og mascaraen er for klumpet, siger Christiane Schaumburg-Müller til metroxpress.

Til salg: Se L.O.C. og Christianes 10 millioner kroner dyre luksusvilla
Til salg: Se L.O.C. og Christianes 10 millioner kroner dyre luksusvilla

Hun observerer også i sin hverdag, hvordan en helt konkret make-up-tendens ødelægger looket for pigerne.

Vær opmærksom på, hvordan du optegner et par flotte øjenbryn. Der er rigtig mange, der plukker og optegner deres bryn, så de bliver til de her runde McDonald's-buer, og det kan gøre dit øjenbryn enormt tungt. Det kan give dig et helt øjenløft at tegne det op på en anderledes måde.
Det siger Christiane Schaumburg-Müller.

Men hvor andre kan lære noget af Christiane Schaumburg-Müller, er der en kendis, som Christiane Schaumburg-Müller omvendt lader sig inspirere af. Jennifer Lopez's smokeyeyes er Christiane Schaumburg-Müller meget fascineret af.

Og så snart snakken glider hen på flotte make-up-looks, har Christiane Schaumburg-Müller et væld af kommentarer og supplerende tips og tricks. Råd, som folk ikke får fingrer i, ved mindre de allerede står i den nye beautybog.

Christiane Schaumburg-Müller vil nemlig ikke lave en tredje beautybog - også selvom hun erkender, at der i realiteten sagtens var plads til en tredje bog. For ifølge kendissen er der god plads til at inspirere kvinder til at bære mere "ansigtsmaling".

- Man kan ikke sminke sig til lykke, men med make-up kan vi blive mere powerfulde, fordi det er en udtryksform. Når du har pæn make-up på, ser du soigneret ud, og jeg synes, at kvinder generelt godt kunne gå med lidt mere make-up. Jeg kan godt lide, at man gør noget ud af sig selv, siger Christiane Schaumburg-Müller.

Er du en af de kvinder, som godt kunne trænge til at gå med lidt mere make-up, kan du lade dig inspirere af nedenstående guide, hvor Christiane Schaumburg-Müller trin for trin fortæller, hvordan du lægger den perfekte foundation.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller skal designe sofaer

LÆS OGSÅ: Stort galleri: Disse danske kendispar gik også fra hinanden

LÆS OGSÅ: L.O.C og Christiane går fra hinanden

LÆS OGSÅ: TV: L.O.C. overrasker fan med hjemmebesøg - liiiidt akavet

LÆS OGSÅ: Havde ikke en chance: L.O.C. og Christianes lille hund er død

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx