Af Mathias Tuxen - 16/09-17 19:47

Verdenskendt popstjerne indlagt med stærke smerter: Aflyser koncertVerdenskendt popstjerne indlagt med stærke smerter: Aflyser koncert

Verdensstjernen Lady Gaga lider for tiden af så voldsomme smerter, at hun har måttet lade sig indlægge.

storybild

Arkivfoto: AFP PHOTO (Billede: MARK RALSTON)

Den amerikanske sangerinde og skuespillerinde Lady Gaga blev for to dage siden indlagt på et hospital med 'alvorlige smerter' i hoften. Hendes helbred og fysiske smerter har været så alvorlige, at den 31-årige sangerinde måtte aflyse sin optræden ved 'Rock in Rio'-musikfestivalen i Brasilien fredag.

Det oplyser flere internationale medier, herunder Variety, samt Lady Gaga selv på sin Instagram-profil.

'Brasilien, jeg er knust over, at jeg ikke har det godt nok til at komme til Rock in Rio. Jeg ville gøre, hvad som helst for jer, men jeg er nødt til at tage mig af mit helbred lige nu', skriver sangerinden i et opslag på Instagram.

Lady Gaga, der har det borgerlige navn Stefani Joanne Angelina Germanotta, oplyser senere i endnu et opslag, at hun er blevet indlagt på hospitalet. Her forklarer hun, at det ikke blot skyldes slid og overanstrengelse grundet hendes tourné, men at hun er i alvorlige smerter.

'Jeg er i gode hænder hos de bedste læger', fastslår hun i meddelelsen til sine mange fans verden over.

Det er ikke mange dage siden, at Lady Gaga afslørede, at hendes smerter skyldes en kronisk sygdom. Lidelsen hedder fibromyalgi, som medfører kroniske smerter i led og muskler, hvilket ofte medfører træthed, søvnproblemer, hovedpine og depression.

LÆS OGSÅ: Ærlig Lady Gaga afslører: Lider af kronisk sygdom

Det forklarede superstjernen på det sociale medie Twitter for fire dage siden i forbindelse med sin nye Netflix Dokumentar, der udkommer i næste uge.

'Den kroniske sygdom, som jeg fortæller om i vores dokumentar, er fibromyalgi. Jeg ønsker at skabe opmærksomhed og forbinde folk, der har sygdommen, med hinanden, skriver hun.

Lady Gaga skal efter planen spille i Danmark i Royal Arena den 21. oktober 2017.

Et opslag delt af xoxo, Gaga (@ladygaga) den

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

AC sables ned efter brøler:...
bt.dk
Bendtners store kærlighed på...
bt.dk
Indbyggere kæmpede med kræft og...
bt.dk
Banedanmark efter forsinkelser landet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx