Af - 01/06-17 13:03

Fotomodel gør det igen: Viser det hele frem på InstagramFotomodel gør det igen: Viser det hele frem på Instagram

Den 25-årige supermodel Emily Ratajkowski høster jævnligt mange likes for sine letpåklædte billeder på de sociale medier. Men onsdag tog hun skridtet videre og med et fuldt nøgenbillede.

storybild

(Billede: Loic Venance)

Der er ikke noget blufærdighed at spore hos den 25-årige model Emily Ratajkowski. På sin profil på Instagram har hun i fald ikke været bange for at vise sig frem for sine over 13 millioner følgere.

Supermodel får stjålet sine nøgenbilleder endnu engang
Supermodel får stjålet sine nøgenbilleder endnu engang

Men onsdag fik den lige en ekstra tand, da chefen for tøjmærket Lpa The Label, Lara Pia Arrobio, pludselig lagde et billede op på sin profil. Motivet var Emily Ratajkowski - i sin fødselsdragt. Det skriver Ekstra Bladet.

#ppandemeatpasta2015

Et opslag delt af Lara Pia Arrobio (@piaarrobio) den

Det helt afklædte billede kommer ellers i kølvandet på en episode tilbage i februar, hvor modellen fik hacket sin iCloud.

Pludselig var alle modellens private nøgenbilleder spredt for alle vinde, og mange af dem endte i flere internationale medier. Men det har altså ikke afskrækket den unge kvinde fra igen at posere nøgen.

Husker du hende fra 'Blurred Lines'? Nu gør hun det igen
Husker du hende fra 'Blurred Lines'? Nu gør hun det igen

Hypen omkring den smukke model Emily Ratajkowski tog nok sin begyndelse, da hun medvirkede i musikvideoen til ’Blurred Lines’ med Robin Thicke. Her optrådte hun nærmest uden en trevl på kroppen - i hvert fald i den ucensurede version.

Og tendensen med den sparsomme beklædning er siden nærmest gået hen og blevet et kendetegn for den 25-årige kvinde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx