Af - 10/04-17 09:54

Sjældent glimt: Lukas Graham deler virkelig sødt billede af lille datterSjældent glimt: Lukas Graham deler virkelig sødt billede af lille datter

Lukas Graham, eller Lukas Forchhammer, som er hans borgerlige navn, blev sidste år far for første gang.

storybild

(Billede: Ken Settle / The Oakland Press)

Modsat mange andre nybagte forældre er han og kæresten dog langt fra blevet vaskeægte 'Instagram-forældre', som deler løs af babybilleder. De er særdeles nærige med fotos af datteren - når hun endelig finder vej til Instagram-feeded er billederne til gengæld supernuttede.

Også denne gang, hvor den lille familie er i Barcelona.

Billede: Så pumpet er Lukas Graham blevet
Billede: Så pumpet er Lukas Graham blevet

Det er ikke umuligt, at Lukas Forchhammer ønsker at datteren skal træde i fars fodspor og blive entertainer en dag. I hvert fald har hans kæreste Marie-Louise Schwartz Petersen delt et billede på Instagram, hvor sangeren ser ud til at øve akrobatiske tricks med datteren på en strand i Barcelona.

Barcelona ☀️🌴

Et opslag delt af Marie-louise (@rilloschwartz) den

Billedet har som vanligt fået tusindvis af likes og kommentarer, og her kommenterer flere den lille piges evner og teknik.

'En cheerleader in spe... se lige den perfekte balance! Farmand, du gør det også rigtig godt,' skriver en af de mange følgere.

'Stærke ben, god balance og en meget modig lille pige. Men næste gang... ikke så tæt på skraldespanden. Du gør mig nervøs, knægt,' påpeger en anden, mens ens tredje sender 'kram til gøglerfamilien'.

VIDEO: Her smider Lukas Graham tøjet på hollandsk tv
VIDEO: Her smider Lukas Graham tøjet på hollandsk tv

Det er ikke kun den lille pige, hvis navn forældrene har valgt at holde hemmeligt for offentligheden, der er en dygtig akrobat. I november sidste år beviste Lukas Forchhammer med et mystisk nøgenbillede, at også han er ferm til at balancere. Billedet, der er taget på Bornholm, blev lagt på nettet i de meget tidlige morgentimer.

'Åh, hvor vil jeg værne om mindet om denne velsignede dag. Åh, og i øvrigt, hvis du ikke synes, det her er sjovt, så skal du være velkommen til at holde op med at følge mig (på Instagram, red.). LMAO (griner min røv i laser, red.). Der er ikke brug for flere kommentarere.'

Ærlig Lukas Graham: Sådan scorede jeg min kæreste
Ærlig Lukas Graham: Sådan scorede jeg min kæreste

Det synes dog ikke at være tilfældet for sangeren, de endnu har svimlende 404.000 følgere på Instagram.

I september sidste år blev Marie-Louise Schwartz Petersen og Lukas Forchhammer forældre til deres første barn. En lille pige. Familieforøgelsen betød, at bandet Lukas Graham, med Lukas Forchhammer i spidsen, tog sig en pause fra deres ellers direkte vej mod stjernerne.

Bandet har nemlig det seneste år oplevet massiv succes i hele verden, heriblandt USA, hvor de har turneret massivt i 2016 takket være monsterhittet '7 Years'. Da nyheden om, at Lukas Forchhammer skulle være far, kom frem tidligere på året, gjorde sangeren det dog også klart, at det betød, han ville drosle en anelse ned.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Birgitte Hjort om kampen for...
bt.dk
Superstjerne vender hjem med flere...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Medie: Kylie Jenner har sørget for,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx