Af - 27/04-15 11:53

'Frost'-events er lig med kaos: Se hvor det også er gået galt'Frost'-events er lig med kaos: Se hvor det også er gået galt

Det er åbenbart ikke muligt at afholde et 'Frost'-event, uden det medfører vrede forældre.

storybild

(Billede: Polfoto)

Googler du 'Frozen event chaos', vil du hurtigt se, at det ikke er først gang, at et 'Frost'-event, som det der blev afholdt i København i weekenden, har medført vrede og børnegråd.

I Storbritannien har de for eksempel også haft deres hyr.

Maria Lucia skælder ud på pinlige danske forældre: - Jeg krummer tæer
Maria Lucia skælder ud på pinlige danske forældre: - Jeg krummer tæer

5. december 2014
Chelmsford, Essex.

Den lokale avis rapportere om vrede forældre efter at et Disney-arrangement, hvor Elsa fra 'Frost' skulle komme og synge, bliver aflyst i sidste øjeblik.

10. december 2014
Kilgetty, Pembrokeshire

Sure, våde, forfrosne børnefamilier venter i flere timer på at komme ind til et 'Frost'-arrangement. Indenfor er der dårlig plads, og den lokale avis skriver også, at forældre brokker sig over maden.

Maria Lucia: Sådan scorer du skønheden hvis du er et udyr
Maria Lucia: Sådan scorer du skønheden hvis du er et udyr

27. januar 2015
Beckenham, London

Forældre raser over et 'Frost'-arrangement. De mener, der er alt for mange mennesker, maden er dårlig og selv musikken er forfærdelig. Eventet koster 15 pund (150 kroner) og de kræver pengene tilbage.

18. februar 2015
Northamptonshire

Der er kaos i byen. Politiet må lukke tre veje, borgere misser læge-aftaler og mange sidder fast i bybusser i flere timer. Stedet, der afholder 'Frost'-arrangementet, må senere ud og sende en officiel undskyldning.


Disney har i forbindelse med eventet i København sendt en officiel pressemeddelese ud:

- Disneyland Paris vil gerne takke alle, der deltog i lørdagens arrangementet på Gammeltorv i København. Vi har forberedt arrangementet i flere måneder og har arbejdet tæt sammen med lokale eksperter og myndighederne. Vi er oprigtigt kede af det, hvis de høje forventninger hos nogle af de deltagende gæster ikke blev mødt.

TV: Nu kan du forvandle dig selv til Elsa fra Frozen med ny app
TV: Nu kan du forvandle dig selv til Elsa fra Frozen med ny app

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx