Af - 17/02-16 06:43

'Årgang 0'-Stephanie: - Nogle gange kunne jeg godt bruge en pause fra tv'Årgang 0'-Stephanie: - Nogle gange kunne jeg godt bruge en pause fra tv

Slagelse-pigen Stephanie er netop fyldt 16 og nyder stadig at være en del af 'Årgang 0', hvor hun femten gange om året har besøg af TV 2's kamerahold. Alligevel kunne hun godt bruge en pause en gang imellem.

Bildstrecke im Grossformat »

- Der er øjeblikke, hvor hvor man godt kunne være fri for hele tiden at have et kamerahold i hælene, og selvom jeg er vant til at blive interviewet ret tit, kan det godt være underligt, når man skal huske tilbage på situationer. Men så tænker jeg, at jeg ikke har lyst til at stoppe, for jeg kan jo godt lide at lave det, og jeg ved en masse mennesker godt kan lide at følge med.

Det så du ikke på tv: 'Årgang 0'-Rachel adskilt fra sin storebror igen
Det så du ikke på tv: 'Årgang 0'-Rachel adskilt fra sin storebror igen

Stephanie fra Slagelse har nu i 16 år ladet danskerne følge med i hendes liv i TV 2-programmet 'Årgang 0'.

I den netop afsluttede 15. sæson havde Stephanies 'Årgang 0'-kollega Emma fra Tarm valgt at holde en pause fra programmet. En beslutning Stephanie støtter fuldt ud. Med årene føler Stephanie nemlig, at opmærksomheden fra omverdenen er vokset.

24 timers Snapchat med Stephanie: Kom helt tæt på 'Årgang 0'-stjernen
24 timers Snapchat med Stephanie: Kom helt tæt på 'Årgang 0'-stjernen

- Det er som om, der de sidste par år er flere, der følger med. Jeg bliver genkendt meget mere på gaden, og folk hvisker og peger næsten over alt. Det er kun i Slagelse, at folk ikke gør så meget ud af det. Det gør de heldigvis heller ikke i skolen, og mine veninder tænker slet ikke over, at jeg er kendt.

Stephanie bruger 'Årgang 0' som et levende familiealbum. Især hendes lillebrødre elsker at finde gamle afsnit frem og sidde og grine af deres storesøster.

Snapchat-interview med 'Årgang 0': Sådan har Stephanie og Christian det i dag
Snapchat-interview med 'Årgang 0': Sådan har Stephanie og Christian det i dag

- Det er mega sjovt, og så får vi også bare så mange oplevelser med 'Årgang 0'. Vi kommer til premiere og sådan noget. TV 2's kamerahold besøger os 12-15 gange om året, og det er altid rigtig hyggeligt.

Hun løfter sløret for et højdepunkt i næste års sæson:

- Jeg holdt fødselsdags fest for nogle venner den 22. januar, hvor det gik lidt vildt for sig. Tre døre gik i stykker, og vi drak og larmede lidt meget. TV 2 havde en mand med til festen, så det kommer man til at opleve til næste år.

LÆS OGSÅ: Sidder klar på Snapchat: Chat med Stephanie fra 'Årgang 0'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Person og to hunde er gået igennem isen
bt.dk
Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Emelie tjener godt på privat...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx