Af Mads Brandsen - 18/12-17 07:58

'Snobbede' prins Joachim: 'Jeg er ikke som I tror og hører''Snobbede' prins Joachim: 'Jeg er ikke som I tror og hører'

Mens kronprins Frederik ofte er blevet fremstillet som den farverige og folkelige, har billedet af prins Joachim snarere været, at han er snobbet og kedelig.

storybild

(Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Det forsøger prins Joachim forsøger nu at nuancere det billede, der er skabt af ham i årtier.

Det sker i dokumentarprogrammet 'Den anden prins', som TV 2 sender onsdag aften.

»Jeg er en følsom person. Jeg er også en person, som har lært at holde en vis fremtoning, uanset om det er i store officielle begivenheder, eller om det er helt nede som privatperson, der går hen ad gaden. Der har jeg fået et ry for at være en stivstikker, det har ført til, at så er jeg automatisk arrogant,« siger prins Joachim i dokumentaren og tilføjer:

»Jeg er, som jeg er. Jeg er ikke, som I tror eller hører og i nogle tilfælde ønsker, jeg skal være. Jeg er et menneske af kød og blod.«

Billedet af prins Joachim som arrogant kan være blevet styrket af en episode i 2010, hvor han satte en tv-journalist på plads, der kom til at tiltale ham med et 'du' fremfor 'De', som det sig hør og bør, når man interviewer de kongelige.

I dokumentaren fortæller han også om salget af Schackenborg Slot, som han fik foræret allerede som barn. Et salg, han over for Se & Hør forleden omtalte som et 'personligt nederlag'.

Prins Joachim, prinsesse Marie og børnene prins Henrik og prinsesse Athena bor i dag i en villa i Klampenborg nord for København.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Nyslået Lotto-millionær har...
bt.dk
Mystisk opslag: Linse fortryder et...
bt.dk
Nye dokumenter kommet frem: Kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx