Af - 02/08-16 07:36

Beverly Hills-stjerne afslører: Min kræft har spredt sigBeverly Hills-stjerne afslører: Min kræft har spredt sig

Hun fik konstateret brystkræft sidste år, men nu har kræften spredt sig.

Bildstrecke im Grossformat »

Shannen Doherty - der især er kendt for at spille Brenda i 'Beverly Hills, 90210' - fik sidste år konstateret brystkræft. Nu fortæller hun i et nyt interview, at kræften muligvis har spredt sig.

- Jeg havde brystkræft, som spredte sig til lymfeknuderne, og fra en af operationerne opdagede vi, at kræften måske også havde spredt sig fra dem, siger Shannen Doherty til Entertainment Tonight.

Stjernerne afslører: Dem minder vi mest om fra ‘Beverly Hills'
Stjernerne afslører: Dem minder vi mest om fra ‘Beverly Hills'

Hun fortæller, at hun derfor er begyndt på kemoterapi, ligesom hun efterfølgende vil modtage stråling som behandling mod kræften.

Den 45-årige skuespiller har tidligere fået fjernet sit ene bryst som behandling mod kræften. Men det er slet ikke behandlingerne, som er det hårdeste for hende, fortæller hun.

Tori Spelling om Beverly Hills: Der var STORE skænderier bag scenen
Tori Spelling om Beverly Hills: Der var STORE skænderier bag scenen

- Det ukendte er altid det mest uhyggelige. Kommer kemoen til at virke? Og hvad med strålingen? Alt det andet er håndterbart. Smerten er håndterbar. Jeg kan også sagtens leve uden et bryst. Det er bekymringerne om fremtiden, og hvordan det kommer til at påvirke, dem man elsker, siger hun i interviewet.

I sidste måned viste hun på Instagram, at hun har klippet sit hår af pga. kemoterapien.

90'er-nostalgi: Beverly Hills 90210-stjerne kommer til København
90'er-nostalgi: Beverly Hills 90210-stjerne kommer til København

- Efter min anden behandling blev mit hår filtret som dreadlocks. Jeg forsøgte at børste det, og så begyndte det at falde af, siger Shannen Doherty.

Derfor valgte hun at klippe det af. Det gjorde hun i forskellige stadier. Først en page, så en hanekam og til sidst kom barbermaskinen frem for at få det sidste af.

Step 5

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx