Af - 12/08-14 13:55

Gustav vil hylde homo-livet med kæmpe ego-showGustav vil hylde homo-livet med kæmpe ego-show

For lækker til love-stjernen brugte 8.000 kroner på bolsjer og kan snart løfte sløret for sin nye, store satsning.

storybild

Gustav Salinas vil have sig selv på plakater, t-shirts og bolsjer, når hans vogn skal dominere årets homo-parade. (Billede: PR-foto)

Reality-fyren Gustav Salinas glæder sig ekstra meget til årets Copenhagen Pride i København. Gustav har nemlig fået lov at have sin helt egen vogn til paraden, og det kommer ikke til at gå stille for sig, lover han.

- Det plejer at være barer eller cafeer, som har en vogn, men jeg er så ego, at jeg har fået min helt egen, hvor temaet er mig, haha. Jeg har bestilt 10 meter lange plakater kun med mig på. Jeg har også bestilt over 100 t-shirts med mit ansigt på. Det bliver the shit. Jeg tror faktisk aldrig, at man har set lignende i Danmark, fortæller Gustav Salinas og fortsætter:

- Det kommer til at koste så mange fucking penge. Bare at lave bolsjer med mit ansigt på koster 8.000 kroner. For at få lavet fucking bolsjer? Jeg har bestilt 40 kilo, så jeg kan dele det ud til folk, griner han.

Linse og Gustav vender tilbage til skærmen
Linse og Gustav vender tilbage til skærmen

GENIALT! Gustav helt op i det røde VM-felt over 'mutant-hollændere'
GENIALT! Gustav helt op i det røde VM-felt over 'mutant-hollændere'

Vognen vil være spækket med kendisser, venner og fem fans, der kan vinde adgang via en konkurrence på hans Facebook-side. Og hvis Gustav Salinas er lidt ekstra rundt på gulvet i disse dage, skal det være ham vel undt.

Snart vender han tilbage i ‘For lækker til love’, og fredag den 29. august, dagen inden han skal vise sin Parade-vogn frem for københavnerne, går hans nye hjemmeside fabulousbygustav.dk i luften. Samtidig har han arbejdet på et tophemmeligt projekt, som han ikke vil løfte sløret for endnu. Det sker først til Copenhagen Pride.

- Jeg glæder mig allermest til at fortælle om mit nye, lækre produkt. Det kommer i butikkerne engang til oktober, og det har kostet en formue. Jeg har allerede lavet en sang og en bog, det her er næste skridt.

Gustav efter indbrud: Jeg fryder mig så meget
Gustav efter indbrud: Jeg fryder mig så meget

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx