Af Fie West Madsen - 31/03-17 15:13

Overvældet Linse fejrer fødselsdag: Det skal hun lave i dagOvervældet Linse fejrer fødselsdag: Det skal hun lave i dag

Hele Danmarks Linse Kessler har fødselsdag og fylder fredag 51 år, men selvom det er en helt særlig dag, så er dagen for Linses vedkommende mest fyldt med praktiske gøremål. Hun har nemlig valgt at udskyde selve den store fødselsdagsfejring til på søndag.

storybild

- Jeg skal ned at hente nøgler til et sted, jeg har lejet til på søndag, og det er jo lidt kedeligt, siger Linse Kessler og griner, da BT fanger hende over telefonen for at ønske tillykke.

- Så skal jeg passe Jytte (Linse Kesslers hund red.), hun er nemlig ikke helt på toppen med sin gigt, så hun er med hele tiden. Så skal jeg også i Fields og finde lidt afslappet tøj til på søndag, og i aften skal jeg ud til Geggo og Cengiz og spise sammen med Alba - det er meget ligesom en almindelig dag, fortæller Linse og tilføjer, at hun skal bruge sin dag på at slå et smut forbi det pressemøde hendes bror, bokseren Mikkel Kessler, holder senere på dagen fredag.

Folk går amok over Linses nye billede: 'Du er jo gudesmuk'
Folk går amok over Linses nye billede: 'Du er jo gudesmuk'

Helt almindelig har dagen dog ikke været, for allerede omkring klokken fem fredag morgen begyndte de første fødselsdagshilsner at tikke ind. Det var dog ikke noget problem for Linse, som har vænnet sig til at være tidligt oppe - selv på sin 51 års fødselsdag.

- De startede allerede med at komme klokken fem i morges, men jeg står også op klokken kvart over fem. Jeg tror, det er fordi, jeg er ved at blive gammel. Jeg har nogle veninder på 91 og 96, og de står også op der, så vi sender en morgenhilsen i tankerne til hinanden, forklarer Linse Kessler.

Geggo efter 'Familien fra Bryggen'-brøler: 'TV 3 skylder kvajebajere'
Geggo efter 'Familien fra Bryggen'-brøler: 'TV 3 skylder kvajebajere'

Hun har valgt at holde fødselsdagen under helt afslappede rammer fredag - for så i stedet at holde en større fest på søndag. Naturligvis helt lokalt på Bryggen.

- Jeg lejet vores ungdomsklub her på Bryggen, det er det, man gør her. Jeg er ikke så fancy, så jeg kan godt lide, det er lidt nede på jorden. Vi bliver lidt under 40 mennesker, og så bliver det bare hygge, og vi skal have det kolde bord. Min ven Rune laver maden og laver alt fra bunden til et godt, gammeldags koldt bord. Kødet er øko, og der er også til os vegetarer. Selv remouladen er hjemmelavet,« fortæller Linse Kessler med stolthed i stemmen.

Linse Kessler overrasker: Se hendes helt nye look
Linse Kessler overrasker: Se hendes helt nye look

Egentlig var det slet ikke meningen, at Linse Kessler ville have holdt noget særligt i år, men en helt særlig gæst meldte pludselig sin ankomst, og det gjorde det simpelthen nødvendigt at holde en fest.

- Jeg lavede den her opdatering på Facebook om hende Michelle fra Talent (talentprogram på TV 2) fordi jeg var så imponeret af hendes stemme. Så skrev jeg, at du skal da synge til min fødselsdag, og der havde jeg slet ikke tænk på at holde noget, men så skrev hun, at det ville hun gerne. Så besluttede jeg, at nu holder jeg altså noget, når Michelle kommer og synger, fortæller fødselaren.

Måtte bede Linse om hjælp: Sådan planlagde Cengiz frieriet til Geggo
Måtte bede Linse om hjælp: Sådan planlagde Cengiz frieriet til Geggo

Da Linse Kessler fyldte det runde 50 år sidste år, blev det ikke til den store fejring, og derfor er der god grund til revanche i år, mener hun.

- Sidste år, da jeg blev 50, kunne jeg ikke rigtig holde noget fordi jeg lige havde fået lavet bryster, så vi holder en 50 år i år, siger Linse Kessler.

Linse raser over kritik: Du hyler, når du løber ind i mig
Linse raser over kritik: Du hyler, når du løber ind i mig

Hun er ikke så meget til den helt traditionelle fødselsdagsfejring med lagkage og den slags, men til gengæld har en særlig ting overrasket hende virkelig positivt, da hun planlagde sin fødselsdag.

- Jeg er faktisk ligeglad med lagkage og den slags, jeg vil heller bare hygge mig med dem, jeg godt kan lide. Jeg har altid tænkt, jeg ikke har super mange venner, men jeg har få gode venner, men da jeg så sad og inviterede til festen, var det faktisk svært at holde mig på det antal, jeg skulle. Jeg har faktisk flere end to venner, viser det sig. Og det er da dejligt, siger Linse Kessler.

LÆS OGSÅ: Smykkedesigner afslører: Det står der i Geggos ring

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan døde Mopper

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx