Af Laura Rode Nygaard - 31/10-17 09:39

Medier: Stjernepar er gået fra hinandenMedier: Stjernepar er gået fra hinanden

Selena Gomez og The Weeknd er gået hver til sit.

storybild

The Weeknd og Selena Gomez i september 8 2017. (Billede: ANGELA WEISS)

De amerikanske sangere Selena Gomez og The Weeknd er gået fra hinanden efter ti måneders celebert parforhold. Det hævder anonyme kilder tæt på parret i hvert fald, skriver flere amerikanske medier - blandt andet People.

Sanger og skuespiller Selena Gomez, 25, og den 27-årige The Weeknd, med det borgerlige navn Abel Makkonen Tesfaye, blev første gang fanget sammen af paparazzifotografer i januar og viste sig siden offentligt på den røde løber i maj.

Inden da havde Selena Gomez datet sangfænomenet Justin Bieber 'on and off' mellem 2011 og 2015. Og ifølge de amerikanske medier havde de to netop genoptaget kontakten, da Selena Gomez og The Weeknd valgte at gå hver til sit. Det anerkendte sladdermedie TMZs fotografer fangede dem spise morgenmad sammen i Californien i oktober, ligesom de har været i kirke sammen.

Men selvom ekskæresterne tilsyneladende har bevaret venskabet efter deres ultimative brud i 2015, så har Selena Gomez altså ikke skiftet The Weeknd ud med Justin Bieber, fortæller kilder til People.

Til gengæld skal bruddet skyldes, at de har måttet rejse meget for at se hinanden, lyder det.

»Hun (Gomez, red.) og Abel (The Weeknd, red.) har diskuteret deres forhold flere gange i løbet af de seneste måneder. Det har været hårdt, at han har været på tour, mens hun optager i New York,« siger en kilde tæt på parret ifølge People, og understreger samtidig, at Selena Gomez kun mødes med Justin Bieber på et venskabelig niveau.

En anden kilde fortæller desuden til US Magazine, at The Weeknd aldrig har syntes, det var underligt, at hans kæreste sås med ekskæresten.

Bruddet kommer ovenpå en svær periode for Selena Gomez, der lider af den kroniske gigtsygdom lupus. Efter at have været ude af rampelyset i en periode, afslørede hun i september, at sygdommen havde svækket hendes nyrer i en sådan grad, at hun i sommer måtte trække sig tilbage for at få en nyretransplantation. Nyren fik hun af sin veninde Francia Raisa.

Et opslag delt af Selena Gomez (@selenagomez) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Legendarisk hotel...
bt.dk
Nye oplysninger om nazi-spionen Jenny...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx