Af - 08/05-16 22:01; Opdateret: 08/05-16 22:46

Paris Jacksons nedtur fortsætter: Sådan 'straffer' hun sin morParis Jacksons nedtur fortsætter: Sådan 'straffer' hun sin mor

Flere triste nyheder fra Paris Jackson.

Bildstrecke im Grossformat »

Paris Jackson mistede sin far, da hun var 11 år. Det har sat sine spor hos den unge pige, der er i gang med lidt af et ungdomsoprør.

I 2013 forsøgte den dengang 15-årige pige at begå selvmord. Ifølge flere amerikanske medier var det ikke første gang, at den unge pige forsøgte at tage sit eget liv, selv om der ikke er meget information om de andre gange.

LÆS OGSÅ: Michael Jacksons datter hylder sin far med sød tatovering

Tidligere i år afslørede Michael Jacksons nu 18-årige datter, at hun har haft problemer med alkohol, ligesom hun også ændrede sit udseende drastisk med ny frisure og en masse tatoveringer.

Nu er turen så kommet til hendes mor, Debbie Rowe. I vores digitale tid har hun gjort det værste, man kan gøre mod sine forældre. Hun har nemlig slettet Debbie Rowe på alle sociale medier.

LÆS OGSÅ: Michael Jacksons datter ser ikke sådan ud længere

Det skriver Daily Mail.

Hun ønsker ikke at have kontakt til sin mor, som hun nu ikke længere følger på Twitter, Instagram og Facebook.

Debbie Rowe er ked af, at det er endt sådan og skriver på sin Facebook:

- En af de mest triste ting i verden er, når et barn vokser op og hader én af deres forældre, fordi de kun har hørt en side af historie.

LÆS OGSÅ: Michael Jacksons 17-årige datter afslører store problemer

Paris er Debbie Rowe og Michael Jacksons yngste barn. De var gift i tre år i 90'erne og mødte hinanden på en hudklinik, hvor hun var sygeplejerske, og han var patient.

Da de blev skilt, fik han forældremyndigheden over parrets børn, og de så efterfølgende ikke meget til deres mor.

Det ændrede sig efter hans død, hvor Paris med Jackson-familiens velsignelse begyndte at se sin mor igen, som dog ikke fik forældremyndigheden på ny.

Nu ser det dog ud til, at tingene atter er vendt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx