Af - 28/08-14 21:28

Paradise-babe er yndet fotomål for skumle mændParadise-babe er yndet fotomål for skumle mænd

- Det er ubehageligt, og jeg bliver provokeret af det, lyder det fra Sandy Esko.

storybild

Sandy Esko vandt Paradise Hotel sammen med sin partner Martin, der dog senere tog røven på hende i troskabstesten. (Billede: TV3)

Vinderen af Paradise Hotel i år, Sandy Esko, oplever nu bagsiden af medaljen. Skumle mennesker fotograferer hende nemlig i smug i et sådant omfang, at hun på sin blog slår fast, at det er for meget.

- Jeg oplever det rigtig, rigtig tit. Det kan være, når man er i bussen, toget, på gaden, en restaurant eller ude og shoppe. Jeg har endda oplevet, hvordan folk står med deres telefoner fremme og følger efter mig fra butik til butik, siger Sandy Esko til metroxpress.

- Det er ubehageligt, og jeg bliver provokeret af det, for jeg synes ikke, at folk kan være det bekendt. Jeg vil have meget mere respekt for personen, hvis han eller hun kommer hen til mig og spørger, så jeg selv kan bestemme, om jeg har lyst til at blive fotograferet eller ej.

Stangstiv Sandy i pinlig brystsmutter
Stangstiv Sandy i pinlig brystsmutter

Men er det ikke et valg, du selv har truffet ved at stille op i Paradise Hotel?

- Det er klart, at der er nogle konsekvenser ved at være på tv, men jeg var ikke klar over, hvor slemt det ville være. Bare fordi jeg har været på tv, betyder det ikke, at det er i orden, at folk tager billeder af mig hele tiden, siger den 21-årig pige og fortsætter:

- Folk skal mande sig op og spørge om lov. Jeg siger kun nej, hvis jeg skal nå et tog eller sådan noget. Det andet er blevet for creepy. Jeg aner jo ikke, hvad det bliver brugt til. Er det på Facebook billederne havner eller på Snapchat? Jeg aner det ikke.

Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook
Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook

Ny Paradise-babe: Jeg var bange for de andre piger
Ny Paradise-babe: Jeg var bange for de andre piger

De mange foto-glade fans har indirekte indflydelse på den kønne nordjydes liv, og hun fortæller, at hun kan finde på at sige nej til en tur på McDonalds med veninderne, fordi hun er nervøs for, at der pludselig står en i lokalet og tager billeder af hende, imens hun spiser sin burger.

- Det sætter en begrænsning for, hvad jeg gør med mit liv, fordi jeg ikke har lyst til at blive fotograferet med en burger i munden. Og hvis jeg skal handle ind en søndag aften, tager jeg solbriller på, fordi jeg ikke orker at blive genkendt, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Samuelsen ser ingen anledning til at...
bt.dk
Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx