Af - 04/03-17 19:33

Michael Jacksons datter scorer stor modelkontraktMichael Jacksons datter scorer stor modelkontrakt

Som bare 18-årig kan den afdøde popstjerne Michael Jacksons datter, Paris Jackson, kalde sig topmodel. Endda på et af verdens største modelbureauer - IMG Models.

Bildstrecke im Grossformat »

Mange husker nok den meget unge og smukke Paris Jackson med de helt blå øjne og lange brune hår fra faderens mindeceremoni i juli 2009. Men nu er nu er det ikke længere med tårer i øjnene, at hun pryder verdens forsider - det er i stedet med et visitkort som model, afslører hun på sin Instagram-profil. Det skriver norske VG.

Se Paris Jacksons vilde forvandling i galleriet øverst i artiklen.

thank you @imgmodels i feel very lucky and blessed

Et opslag delt af Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) den

»Tusinde tak, IMG Models. Jeg føler mig meget heldig og velsignet,« skriver kendisdatteren som medfølgende tekst til billedet.

Husker du Michael Jacksons datter? Hun er slet ikke til at genkende i dag
Husker du Michael Jacksons datter? Hun er slet ikke til at genkende i dag

For nylig var 18-årige Paris Jackson også på forsiden af det amerikanske musikmagasin Rolling Stone, og det var med et interview, der for første gang gik rigtig tæt på hendes barske liv. Interviewet handlede blandt andet om mobning, seksuelt misbrug og Paris' faders smerte. For unge Paris Jackson mistede sin far i en alder af bare 50 år i 2009, og den pludselige død chokerede fans verden over.

Se billedet: Michael Jacksons datter afslører ny tragedie
Se billedet: Michael Jacksons datter afslører ny tragedie

»Mange mennesker mener, at jeg er styg, og mange andre mener det ikke. Men når jeg er model, glemmer jeg al min usikkerhed i forhold til min egen selvfølelse. Jeg fokuserer kun på det, fotografen siger til mig. Og jeg føler mig lækker. På en måde er det derfor en egoistisk handling,« fortalte Paris Jackson til musikmagasinet om livet som model.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen stoppet midt i forklaring
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel
bt.dk
Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
9-årige Leo meldt savnet: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx