Af Mathias Tuxen - 31/08-17 23:39

Huxi Bach afslører: Her er min nye kæreste Huxi Bach afslører: Her er min nye kæreste

Den velkendte satiriker og tv- og radiovært Huxi Bach viste sin nye kæreste frem ved Zulu Comedy Galla torsdag aften. Det skriver Se og Hør.

storybild

Arkivfoto (Billede: Sara Gangsted)

Den velkendte satiriker og tv- og radiovært Huxi Bach viste sin nye kæreste frem ved Zulu Comedy Galla torsdag aften. Det skriver Se og Hør.

Huxi Bach afslørede på aftenen, at kvinden under hans arm var hans nye kæreste Frederikke Halling Hastrup, som til dagligt arbejder med kommunikation ved WeShelter. Parret har været sammen i fire måneder, og er, ifølge dem selv, stadig nyforelskede, men Huxi Bach ønskede dog ikke at løfte sløret for flere detaljer omkring, hvordan de mødte hinanden.

»Alt sådan noget pjat det skal I ikke høre om,« sagde han til Se og Hør på den røde løber til aftenens arrangement.

Huxi Bach fortalte sidste år til Femina, at han er optimitisk omkring at finde den eneste ene én dag.

»Jeg tror ikke på den dér med at have et stykke papir, hvor jeg har skrevet kravene ned til den ideelle kvinde, og så lede ud fra det. Så finder man jo aldrig nogen! Jeg tror på tilfældets magi,« sagde han.

I samme interview forklarede han også, at han oprindeligt har haft en plan om at få børn, før han bliver 40 år.

I dag er han 39 år, så han kan stadig nå det.

Frederikke Halling Hastrup har tidligere arbejdet ved Danmarks Radio, men aldrig samtidig med Huxi Bach, der i mange år har været aktiv i i både radio og tv på DR.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx