Af - 08/07-14 09:18

X-Files-stjerne vil sætte tænderne i ung hunkX-Files-stjerne vil sætte tænderne i ung hunk

Ryan Gosling gør 45-årige Gillian Anderson blød i knæene.

storybild

Gillian Anderson holder sig stadig godt. (Billede: AP/Polfoto/Arkiv)

Gillian Anderson er efterhånden blevet 45 år, men det forhindrer ikke den tidligere Dana Scully i at drømme om yngre mænd.

Dansk instruktør laver film med Beckham
Dansk instruktør laver film med Beckham

I et interview med Glamour Magazine bliver Anderson spurgt, hvilken Hollywood-stjerne hun helst vil spille over for i en romantisk film, og i svaret afslører en fnisende Anderson, at valget ville falde på den 12 år yngre Gosling.

- Jeg har en sund fascination for Ryan Gosling, indleder hun med et grin.

- Jeg ved ikke hvorfor, for jeg har ikke mødt ham, men jeg læste for nylig, hvordan han var gået ind i et rum og ingen i lokalet kunne koncentrere sig bagefter.

- Jeg tror, at nogle mænd har den effekt på mennesker. Bradley Cooper har det, det samme har Tom Hardy, som jeg mener er en af de mest ekstraordinære skuespillere for tiden.

15 videoer der fik os til at græde, grine og græmmes
15 videoer der fik os til at græde, grine og græmmes

Anderson, der spiller over for Mads Mikkelsen i serien 'Hannibal' fortalte også om, hvordan samfundet i dag er blevet mere kompliceret, fordi mænd ikke har udviklet sig som kvinderne.

- Det, der gør livet kompliceret i dag, er, at mænd ikke har indhentet kvinder. Jeg er feminist ind til benet, og når jeg hører ting eller ser, hvordan mennesker kan agere over for kvinder i nogle sammenhænge, er min tolerance meget lille.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx