Af - 29/02-16 22:57

AV: Disse 6 Oscar-kjoler er kåret som årets moderædslerAV: Disse 6 Oscar-kjoler er kåret som årets moderædsler

Til nattens Oscar-uddeling var der udover prisvinderne også fokus på de mange kvindelige stjerners kjoler. Her er nogle af de værst klædte.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre for at se alle kjoler.

Oscar-uddelingen handler om meget andet end at vinde priser. Det handler også om, hvem der ser strålende godt ud deres dyre outfit, og hvem der kikser fuldstændig i tøjvalget.

Ifølge Daily Mail vandt Heidi Klum, der ellers er super model og Projekt Runway-stjerne, prisen for den grimmeste kjole til nattens Oscar uddeling, der blev holdt for 88. gang i Los Angeles.

Selvom stjernerne har mulighed for at vælge mellem verdens bedste designere, og har rigeligt med penge i kassen til det helt perfekte skrud, var det alligevel ikke alle, der havde succes med deres kjolevalg, skriver Daily Mail.

Whoopi Goldberg, Kate Winslet, Kerry Washington og Cate Blanchett er også på listen over de største fashion-fails til årets Oscar fest.

Se resten af årets moderædsler i galleriet i toppen af artiklen, hvor en af kjolerne blandt andet sammenlignes med en sort affaldssæk.

Leonardo DiCaprio holdt Oscar-efterfest med danskere
Leonardo DiCaprio holdt Oscar-efterfest med danskere

Her kommer 'hemmeligt' Hollywood-par til at afsløre deres forhold
Her kommer 'hemmeligt' Hollywood-par til at afsløre deres forhold

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx