Af - 11/07-15 17:22; Opdateret: 11/07-15 17:33

TOP 8: Disse kendisser ligner hinanden på en prikTOP 8: Disse kendisser ligner hinanden på en prik

Ser du dobbelt? Nej, det er faktisk to forskellige stjerner. Klik igennem galleriet for at se stjernernes dobbeltgængere.

Bildstrecke im Grossformat »
Disse to kønne skuespillerinder har faktisk spillet sammen i Star Wars, hvor Keira Knightley spillede Natalie Portmans tjenerinde. Her var det netop meningen, at de skulle ligne hinanden. Godt spottet af casteren! Her er de i Star Wars. Natalie Portman til venstre, Keira Knightley til højre - netop klædt ud som Portmans rolle. Hvad får man, hvis man parrer skuespillerinderne Emily Blunt og Zooey Deschanel? Man får selvfølgelig en syngende Katy Perry. Næserne er ens hos Emily og Katy, mens øjnene og håret er hos Zooey og Katy. Det her er en af de helt vilde! Kan man næsten se forskel på de to herre? Den første er Chad Smith, som er trommeslager i Red Hot Chili Peppers. Det andet er skuespilleren Will Ferrell. Giv så de to mænd samme sæt tøj på, så bliver det først svært at se forskel på dem. Her er de sammen hos Jimmy Fallon. Se den sjove video nede i artiklen. Amy Adams har i et interview sagt, at hun ofte bliver forvekslet med Isla Fisher - men det har hun nu ikke noget imod. De to skuespillerinder har selv snakket om deres ligheder, men de forstår det ikke helt. Når man søger efter disse to skuespillerinders navne på Google er det første, som dukker op efter 'sisters' og 'related'. Mange tror altså, at de to er i familie, men det er de ikke. Til gengæld har de begge været med i gyserfilmen 'The Roommate', som er instrueret af danske Christian E. Christiansen. I filmen er Leightons karakter besat af sin roommate, som bliver spillet af Minka Kelly. Hun vil gerne være hendes søster. Det giver ligesom mening, ikke? Det her er virkelig også en af dem, hvor det kan være svært at se forskel på de to skuespillerinder. De har begge rødt hår, næsen har samme form, og så har de er stort, bredt smil. Jessica Chastain lagde for nylig dette billede ud på sin Instagram, hvor man næsten ikke kan se forskel. Det har mange brugere på Instagram også bemærket. Det er Jessica Chastain til venstre. De to har tidligere medvirket i filmen 'The Help' sammen. De to her arbejder i helt forskellige brancher, men de minder alligevel om hinanden med deres hvide tænder, solbrune hud og høje hår, ikke? Hmm, denne her er måske lidt sværere at se, men Ruby Rose fra 'Orange is the New Black' fik faktisk afslag på en rolle i filmen 'Fast Furious 7', fordi en producer mente, at hun lignede Justin Bieber for meget. Ruby Rose og Justin Bieber mener vist også selv, at de ligner hinanden. I hvert fald har Ruby lagt dette billede på sin Instagram med hashtagget #twinning.

Hmmm.. Er det mon Natalie Portman eller Keira Knightley? Nogle kendte har en anden kendt dobbeltgænger, så det for os dødelige nogle gange kan være svært at se forskel.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Dawson's Creek' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Dawson's Creek' ud i dag

Vi har samlet nogle af de bedste i galleriet øverst. Er du enig i, at de ligner hinanden?

Her er også lige en ekstra bonusvideo af to herre, som ligner hinanden ekstra meget (og de ved det vist godt selv). Her er Chad Smith fra Red hot Chili Peppers og Will Ferrell på besøg hos Jimmy Fallon i samme outfit!

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Sex and the City' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Sex and the City' ud i dag

Like os på Facebook for at få flere nyheder om de kendte

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Rap fyr i L.A.' ud i dag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx