Af - 08/06-17 14:19

Efter flere måneders rygter: Ja, Ulla Essendrop ER gravidEfter flere måneders rygter: Ja, Ulla Essendrop ER gravid

Aftenshowets redaktør bekræfter nu, at den populære vært Ulla Essendrop er gravid.

Bildstrecke im Grossformat »

Aftenshowets redaktør bekræfter endelig rygterne, der har har svirret i flere måneder: Programmets populære vært Ulla Essendrop er gravid.

Seere af DR's Aftenshowet kunne onsdag aften se en ny vært tone frem på skærmen. Hun hedder Mette Frisk, og der er blandt andet én særlig grund til, at Aftenshowet udvider staben af værter med en sommervikar.

Sexet fortid: Sådan har du aldrig set vært på Aftenshowet før
Sexet fortid: Sådan har du aldrig set vært på Aftenshowet før

En anden af de kvindelige værter, 40-årige Ulla Essendrop, venter nemlig sit og kæresten Jimmy Bøjgaards første barn. Det bekræfter Aftenshowets redaktør, Ann Lykke Davidsen:

»Det kan jo ses, hvis man tænder for sit fjernsyn. Men det er op til Ulla at udtale sig yderligere,« siger Ann Lykke Davidsen, der derfor ikke vil fortælle, hvor langt Ulla Essendrop er henne, eller hvornår hun går på barsel.

Ung mor afslører: Jeg er gravid
Ung mor afslører: Jeg er gravid

Det vides ikke, hvor længe Mette Frisk skal vikariere som vært på Aftenshowet. Ann Lykke Davidsen fortæller, at Frisk foreløbig er vært juni ud. Værten får måske også en tjans til efteråret, for at vagtplanen på programmet kan gå op.

»Vi har jo Lise Rønne, der allerede er på barsel, og så er Ulla på vej på barsel. Og Ditte Haue (vært siden 2016) har lavet 'Sporløs' ved siden af,« siger Ann Lykke Davidsen.

Hollywood-stjerne med voksende mave rygtes gravid: Her er hendes geniale svar
Hollywood-stjerne med voksende mave rygtes gravid: Her er hendes geniale svar

Mette Frisk har været ansat på DR siden 2003 og har blandt andet lavet 'Kontant' og arbejdet på TV-Avisen.

Ulla Essendrop og Jimmy Bøjgaard har dannet par offentligt siden 2012. BT har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Ulla Essendrop og Jimmy Bøjgaard.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx