Af Katrine Frederikke Wandrup - 01/06-17 22:11

TV 2-vært raser over natklubbillede fra eksklusiv natklubTV 2-vært raser over natklubbillede fra eksklusiv natklub

Her er billedet, hun er træt af.

storybild

Arkivfoto (Billede: Scanpix/Keld Navntoft)

TV 2-værten Cecilie Beck havde for nyligt en sjov aften i byen, som involverede dansen på den eksklusive natklub ARCH i København – og det er blevet foreviget og bragt i Se og Hør.

Nu langer værten ud efter fotografen i et opslag på det sociale medie Instagram, som kun kalder for et ’sølle menneske’ og ’stikker’ efterfulgt af en gris (stikkersvin, red.), skriver Ekstra Bladet.

Egentlig er Cecilie Beck ikke vred over, at Se og Hør bragte billedet, men derimod at en person på klubben kunne finde på at tage det.

Remee dømt: Skal betale 300.000 kroner i bøde
Remee dømt: Skal betale 300.000 kroner i bøde

»Jeg kan simpelthen ikke forstå, at man på en natklub sidder og tager billeder i smug, imens man sikkert tænker 'ha, ha, ha', dem sender jeg til sladderpressen,« siger Cecilie Beck til Ekstra Bladet.

Hun mener, at selvom hun er en offentlig person, så burde hun være i stand – og i sin gode ret – til at danse hele natten på en natklub, uden at det bliver bragt i den efterfølgende uges sladderblade.

Selve billedet er værten ikke pinlig over, da det i sig selv er et ganske uskyldigt dansebillede, men hun bryder sig ikke om, at det bliver taget uden hendes vidende og delt uden hendes samtykke.

Nu udtaler Karl William sig om afvisningen på Remees natklub
Nu udtaler Karl William sig om afvisningen på Remees natklub

Derfor skrev hun på Instagram: 'Nu er det jo ikke fordi man skal skamme sig over at ha danset på en natklub men hvor er man dog et sølle menneske når man sidder og smugfotograferer for at sælge pix til sladderpressen. Tak #stikker.'


Til Ekstra Bladet uddyber hun:

»Problemet er bare, at der blot skal én enkelt idiot til. Man bliver måske lidt paranoid en gang i mellem, for man ved jo aldrig helt, hvordan personerne bag fotografierne fortæller historien videre. De kan jo også sagtens finde på løgnehistorier, hvis de vil gøre deres historier mere interessante. Det er da bare lidt ubehageligt at føle sig overvåget, når man eksempelvis besøger en natklub – hvor man oven i købet skal være medlem for at komme ind,« siger Cecilie Beck.

LÆS OGSÅ: Drømmejob? Det skal der til for at blive picker på natklub

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx