Af Silla Bakalus - 19/04-18 08:08

Caroline Fleming har fået nyt prestige-job: 'Jeg er super beæret'Caroline Fleming har fået nyt prestige-job: 'Jeg er super beæret'

Tv-baronessen Caroline Fleming er vant til at posere foran et kamera. Og hendes fotogene ydre har nu givet hende endnu et nyt job – denne gang for et kendt, britisk smykkefirma. Det skriver ugebladet Her & Nu.

storybild

Her er et af de nye modelbilleder af Caroline Fleming.

Overfor BT bekræfter Caroline Fleming gennem sin manager Jesper Thomsen nyheden, som hun også har skiltet med på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt flere af de smukke billeder op.

Iført blandt andet et ædelstensbesat diadem, lyserøde fløjshandsker og overvældende mange smykker, viser Caroline Fleming sin store erfaring som model.

Den 42-årige adeligtfødte baronesse begyndte allerede som 15-16årig sin modelkarriere. Og at hun nu er blevet valgt til at være frontfigur for det mere end 100 år gamle London-baserede smykkefirma Chatila Jewels glæder den tidligere baronesse:

»Jeg er super beæret over, at Chatila Jewels valgte mig til deres kampagne, jeg elsker deres smykker, og så var det jo bare ekstra fantastisk, at det var Ellen Von Unwerth, der skød kampagnen – det var en stor oplevelse at arbejde sammen med hende,« siger Caroline Fleming til BT

Ellen von Unwerth er en kendt, tysk modefotograf, der tidligere har fotograferet mange supermodeller til nogle af største modemagasiner.

Jesper Thomsen er da også meget begejstret for Caroline Flemings nye modeljob.

»Det er virkelig cool, at Caroline har skudt med Ellen von Unwerth - hun er en af de største internationale fotografer og har skudt med alle største stjerner samt for de største modehuse og magasiner,« siger han og tilføjer, at Caroline Fleming også fik ros for optagelserne.

»Da jeg talte med produktionen efter skydningerne talte de meget rosende om Caroline og sagde, at Ellen von Unwerth havde været vild med at arbejde med Caroline – hun sammenlignede Carolines energi og professionalisme på settet med Heidi Klum og Cindy Crawford, som hun har skudt med flere gange tidligere,« udtaler han i en sms til BT.

Modeltalentet har Caroline Fleming ikke fra fremmede, idet hendes mor, Margaretha Iuel-Brockdorff, var en svensk topmodel i 60'erne og 70'erne, indtil hun mødte Caroline Flemings far, den nu afdøde lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff fra Valdemars Slot på Tåsinge.

@chatilajewels #muse @ellenvonunwerth @saschalilic new campaign #summer2018 #tbt

Et opslag delt af Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) den

Margaretha Iuel-Brockdorff døde, da Caroline Fleming var kun ti år gammel, og baronessen har siden i flere interviews fortalt om det smertelige tab af sin mor.

Caroline Fleming blev født adelig og havde i mange år titlen som baronesse, men den mistede hun, da hun i 2001 giftede sig med den britiske rigmand, Rory Fleming. Parret, der blev skilt i 2008, fik to børn sammen, sønnen Alexander og datteren Josephine. Desuden har Caroline Fleming sønnen Nicholas med fodboldspillere Nicklas Bendtner.

Sammen med sine børn bor Caroline Fleming i London. Hun har dog i en del år ejet Valdemars Slot sammen med sin far, men efter sin skilsmisse lod hun det svært rentable slot gå tilbage til faderen. Efter faderens død i begyndelsen 2017 er ejerskabet af slottet overgået til Caroline Flemings ældste søn, Alexander.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ståle frygter Europa-nedsmeltning:...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Inga flyttede fra Danmark for 40 år...
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx