Af - 29/02-16 21:48

Citybois afslører: Det her musik hører vi selvCitybois afslører: Det her musik hører vi selv

Tjek playlisten, der indeholder Citybois' musik.

Bildstrecke im Grossformat »
Nicole Jeel, 13 år Hvorfor er du fan af Citybois? Det er ikke kun fordi, at de synger godt. De er også rigtig gode personer - de er bare rigtig rigtig søde. Er du forelsket? Ja, det kan man nok godt sige. Jeg er mest vild med Anthon, for ham har jeg mødt to gange. Selvom man godt ved, at man ikke bliver kærester med dem, så drømmer man jo lidt om det. Hvorfor er Citybois anderledes end andre drengegrupper? Jeg har været fan af Justin Bieber og One Direction, men synes ikke de er så søde mod deres fans som Citybois. Med Anthon og Thor er der større chancer for, at de svarer på Facebook, og det betyder rigtig meget for os fans. Pernille Rikke Kjær, 13 år Hvorfor er du fan af Citybois? De har en vild udstråling, som virkelig fanger mit hjerte. Og så føler man, at de er virkelig er dem, de er. Er du forelsket? Elsker dem rigtig meget. Selvom jeg jo godt ved, at de er ældre end mig, så det nok ikke kommer til at ske. Hvorfor er Citybois anderledes end andre drengegrupper? Det er jo bare to normale drenge - ligesom vi er helt normale piger. Man kan komme tættere på dem. Følge med i deres liv på Facebook for eksempel. Kimmi Andersen, 14 år Hvorfor er du fan af Citybois? De er bare dejlige og fantastiske. Jeg har mødt dem, og det føles så uvirkeligt bare at stå foran dem. Er du forelsket? Ja! Nok mest i Thor. Han har det med at være lidt klodset, og det er bare så sødt. Hvorfor er Citybois anderledes end andre drengegrupper? Det er så fedt, at man kan møde dem - for eksempel på Strøget helt tilfældigt. Thor har liket nogle af mine kommentarer på Citygirls-gruppen. Det var så stort, at jeg begyndte at græde. Thor Farlov og Anthon Knudtzon til P3 Guld

Er du glad for Citybois, men mangler inspiration til, hvilket musik du skal høre, er der fandens gode nyheder.

De har nemlig løftet sløret for, hvad de kunne finde på at sætte på pladespilleren - eller i høretelefonerne - når de hygger sig.

Mads Christian: Her er min vildeste fan-oplevelse
Mads Christian: Her er min vildeste fan-oplevelse

Det sker i en playliste, de har lavet for Filtr, kaldet 'CITYBOIS for Filtr', man kan finde på Spotify.

Og der er alt fra Michael Jackson og Justin Timberlake, til 50 Cent, Mads Langer og Karl William. Det er altså en pose blandede bolsjer, Anthon og Thor fyrer op for i privaten.

TV: Nye 'X Factor'-stjerner sammenligner sig selv med Citybois
TV: Nye 'X Factor'-stjerner sammenligner sig selv med Citybois

Vil du selv høre med, kan du finde playlisten her.


LÆS OGSÅ: Citybois: Her er Thor og Anthons Snapchat-profiler

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx