Af - 22/09-15 08:06

Niarn: Kørte 'Zulu Djævleræs' med kokain og alkohol i blodetNiarn: Kørte 'Zulu Djævleræs' med kokain og alkohol i blodet

Rapperen Niarn har aldrig lagt skjul på, at han har taget stoffer. I en ny bog går han i detaljer med sit tidligere stigende misbrug.

storybild

(Billede: TV2)

Sidste år fortalte Niarn åbent, at han havde været indlagt for et alkoholmisbrug, og han nu ville lægge rap-personaen 'Niarn' på hylden og starte på en frisk.

På onsdag udsender han bogen 'Mit liv, mine problemer', hvor han går i detaljer om sine op og nedture som dansk raps enfant terrible.

Læs Niarns gribende historie: Fra 40 genstande om dagen til nybagt far
Læs Niarns gribende historie: Fra 40 genstande om dagen til nybagt far

I 2006 deltog han i det populære kendis-løb 'Zulu Djævleræs'. Aftenen før optagelserne gik i gang, havde han givet en koncert i Aarhus, hvor efterfesten blev skyllet ned med kokain og alkohol. Da han vågnede næste morgen, ringede han til produktionsholdet og sagde, han ikke kunne komme, men de ville have ham med, så han kastede sig bagstiv ind i en taxi og tog afsted.

- Jeg skulle køre med Mira Wanting, men hun valgte at trække sig med den begrundelse, at hun var bange for at komme til skade. Jeg syntes, det var mærkeligt, at hun overhovedet havde sagt ja til at medvirke i programmet, når hun var så bekymret for sit ve og vel, og der gik faktisk flere år, før det gik op for mig, at det selvfølgelig var fordi, jeg stank som et helt værtshus og stadig kæmpede for at gå lige, at hun ikke syntes, det var en skide god ide at sætte sig ind i en bil med mig bag rattet, fortæller Niarn i sin nye bog.

Han gennemførte løbet, men endte på sidstepladsen.

Gense Niarns deltagelse i 'Zulu Djævleræs' på TV2 Play HER.

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra daværende TV2-chef Maiken Wexø.
Indtil videre har hun ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: USO: - Niarn er en inspiration for mange

LÆS OGSÅ: Var døden nær: 'Niarn' stopper karrieren

LÆS OGSÅ: Danmarks ældste drengerøve smidt ud af casino

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx