Af - 12/01-16 18:45; Opdateret: 12/01-16 23:36

Amalie: - Min datter får ikke lov til at tjekke ind på 'Paradise Hotel'Amalie: - Min datter får ikke lov til at tjekke ind på 'Paradise Hotel'

Amalie Szigethy afslørede mandag, at hun til juni skal være mor for første gang. Hun håber, det bliver en pige, men understreger samtidig, at datteren ikke får lov til at gå i sin mors reality-fodspor.

Bildstrecke im Grossformat »

Amalie Szigethy skal være mor. Den 30. juli forventer den 24-årige realitystjerne at nedkomme på Nordsjællands hospital i Hillerød med sit og den 23-årige kæreste Mikkel Skelskovs første barn.

Her er faderen til Amalies barn: - Jeg er nok ikke klar på at filme fødslen
Her er faderen til Amalies barn: - Jeg er nok ikke klar på at filme fødslen

- Jeg er kun 12 uger henne, og jeg har ikke engang mødt min jordmor endnu, men jeg går bare rundt og er superglad for tiden,” fortæller Amalie, der indtil nu har holdt sin kæreste hemmelig.

- Han har ikke brug for opmærksomheden, men når man har valgt at være sammen med mig, så ved man, hvad der følger med.

Amalie: -Jeg skal være mor
Amalie: -Jeg skal være mor

Amalie synes, det var på tide at komme videre med sit liv og få noget andet end fester og natteliv at gå op i, og kæresten var heldigvis med på hendes baby-projekt.

- Jeg håber lidt, det bliver en pige, det tror jeg det bliver. Det siger alle omkring mig også, fortæller Amalie, der dog ikke vil lade sin søn/datter gå i sin mors reality-fodspor og for eksempel tjekke ind på 'Paradise Hotel', når den tid kommer.

- Jeg ved, hvordan piger kan opføre sig, så det kommer ikke til at ske. Selvom min mor var streng ved mig, fik jeg alligevel lov til at gøre, som det passede mig, det får mit barn ikke lov til.

TV: 'Mean Tweets' - Sådan svarer De tre Wichmanns igen
TV: 'Mean Tweets' - Sådan svarer De tre Wichmanns igen

Amalie kunne dog sagtens finde på at lade et tv-hold komme med til selve fødslen.

- Sagtens, det har jeg ikke noget problem med. Vi kommer til at lave noget, men jeg kan ikke sige, hvad det er endnu.

TV: 'Mean Tweets' - Så svarer De tre Wichmanns igen
TV: 'Mean Tweets' - Så svarer De tre Wichmanns igen

Da nyheden om Amalies graviditet kom frem i går, væltede det ind med negative kommentarer på metroxpress Facebook-side. Det tager Amalie med oprejst pande.

- Jeg har aldrig taget mig af folks kommentarer. De må skrive, hvad de vil, jeg ved, jeg er et bedre menneske og i sidste ende, siger det mere noget om dem.

LÆS OGSÅ: TV: Én af pigerne på 'Paradise Hotel' har drukket tis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx