Af - 02/04-14 08:38; Opdateret: 02/04-14 10:51

Mick Øgendahl: - Jeg lider ikke af Medina-syndrometMick Øgendahl: - Jeg lider ikke af Medina-syndromet

Medister-billeder får du ikke her. Komikeren gør en dyd ud af at dele ting, der er relevante og interessante for følgerne.

storybild

Komikeren er næsten kongen af Facebook - og han har en holdning til, hvad han vil dele med sine fans. (Billede: Polfoto)

Kaster man et blik på listen med de mest likede Facebook-sider i Danmark er det komikeren Mick Øgendahl, der indtager andenpladsen med over 397.000 synes godt om-tilkendegivelser. Han er kun overgået af Kræftens Bekæmpelsens kampagneside “Støt Brysterne”.

Spørger man Mick Øgendahl, hvad der ligger bag hans popularitet på Facebook, peger han især på én ting:

- Folk skal ikke føle, at de bliver spammet. Jeg prøver at respektere de folk, som har valgt mig ved kun skrive noget, når jeg kan levere noget decideret indhold. Så jeg lider ikke af Medina-syndromet, siger Mick Øgendahl med henvisning til popstjernen, der jævnligt lægger masser af fotos fra hverdagssituationer ud til sine følgere.

- Jeg har venner, som har taget billeder af deres aftensmad og delt det. Så har jeg kigget på det billede af en medister og bare tænkt, at det ikke er godt nok til en opdatering, siger Mick Øgendahl, der derfor kun lægger noget på, når han støder på noget overraskende, er klar med en sjov betragtning eller vil dele noget relevant.

Ikke noget salg her
Han har samtidig en politik om, at han aldrig nogensinde sælger noget til sine følgere på Facebook.

- Jeg kan godt finde på at skrive, at jeg er i Aalborg for at optræde. Men jeg linker aldrig til en side, der sælger billetter. For vil folk se mig i Aalborg, kan de godt selv finde billetter.

Derudover kommer du ikke til at opleve ham nedgøre andre eller være grov på Facebook. Positiv kommunikation er vejen frem, mener Mick Øgendahl.

- Jeg skriver aldrig noget personligt, grimt om nogen..

- Jeg prøver at leve mit Facebook-liv, efter samme princip som mit almindelige liv. Det du skriver om nogen på Facebook, skal du også kunne sige, når du står foran dem og kigger dem i øjnene.

Kan ikke svare alle
Fordi han ikke er særlig teknisk anlagt, får han hjælp til at lægge videoer op - men al tekst står Mick Øgendahl selv for. Og han ville aldrig nogensinde hyre nogen, til at ordne Facebook-siden for ham. Af samme grund har han opgivet at svare på de mange henvendelser og spørgsmål, han får på siden.

- I starten prøvede jeg at svare alle. Men så opdagede jeg, at så skulle jeg ikke lavet andet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx