Af - 17/12-16 09:44; Opdateret: 17/12-16 16:46

Her afholder japansk pigegruppe med over 100 medlemmer bizar konkurrenceHer afholder japansk pigegruppe med over 100 medlemmer bizar konkurrence

Hver år får nogle af de mindre kendte piger i den 100 medlem store gruppe AKB48 chancen for at komme med på gruppens næste single. Men først skal de vinde bizar konkurrence.

Under overskriften 'Denne japanske 'sten, saks, papir'-konkurrence er formentlig den mest intense ting, du nogensinde har set' deler Buzzfeed en - ganske rigtigt - yderst intens finale i den velkendte børneleg.

Det i sig selv, var en sjov historie, da japanere er kendte for at lave gakkede tv-programmer, der ses af flere millioner mennesker.

Men bag videoen gemmer der sig en endnu vildere historie: Pigegruppen AKB48.

AKB48 er Japans mest succesfulde pigegruppe nogensinde. Med deres over 20 millioner solgte cd'er og 18 førstepladser i streg, har sang- og dansegruppen slået alle rekorder for et japansk girlband.

Gruppen har over 100 medlemmer - du læste rigtigt - hvorfor ikke alle piger kan være med, når der skal indspilles ny musik.

Mens nogle af pigerne er meget populære og har et utal af fans, er der også en række piger, der ikke får helt ligeså meget opmærksomhed. Men én gang om året får de chancen.

Alt de skal gøre er at vinde pigegruppens stort anlagte 'sten, saks, papir'-turnering.

Og det er her, at det utolige videoklip kommer ind i billedet:


Klippet bliver af journalisten Joon Lee kåret til at være en af de vildeste videoer på internettet. Intensiteten er heller ikke til at tage fejl af, og alle følelser må siges at være i spil.

Man ser, hvordan Tanabe Miku slår Yumoto Ami ud af single-konkurrencen med 'sten'.

AKB48 blev dannet i 2005. De 100 medlemmer er fordelt på fire hold. Idéen med gruppen er, at deres fans altid skal kunne komme i kontakt med dem. Derfor optræder de hver eneste dag, så kan komme og møde dem personligt. Derudover deler pigerne dagligt billeder og film fra deres liv på samtlige sociale medier.

LÆS OGSÅ: WTF: Forelsket par tæver bedstemor, fordi hun ikke vil lade dem have sex i fred

LÆS OGSÅ: WTF? Haribos sutter er slet ikke sutter

LÆS OGSÅ: WTF!? Nøgen mand fanges midt i hed sex med et træ

LÆS OGSÅ: WTF!? Ny Samsø-færge har fået et bizart og lummert navn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Rasende megastjernes mand efter...
bt.dk
Blev ringet op af verdens største...
bt.dk
7 måneder efter skandalen: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx