Af - 12/05-15 15:30

Hun vejer 115 kilo: Her er plus-size modellens første fotoserieHun vejer 115 kilo: Her er plus-size modellens første fotoserie

Overvægtig model viser stolt sin første fotoserie fra nyt modelbureau frem på Instagram. Se billederne her.

📷@catherineharbour 💄 @jamesmichaelbutterfield hair colour 🎨@gayofthrones #milkcurve #tessholliday

A photo posted by +Size Model || Feminist🎈 (@tessholliday) on

29-årige Tess Holliday er ikke flov over sin kurvede krop. Tværtimod. Hun viser den gerne frem - og er faktisk model hos det engelske bureau MiLK Management.

Nu er hendes første fotoserie for modelbureauet kommet ud. Det er en række stilfulde sort/hvide-billeder, hvor Tess Holliday har sorte trusser og en top på.

Tess Holliday siger selv om billederne, at hun håber, hun kan være med til at skubbe grænserne for, hvad der bliver anset som smukt.

- Hvis folk ikke får en følelse af at kigge på et billede, så er arbejdet ikke gjort godt nok. Uanset om det er nagativt eller positivt, så skal det vække følelser, siger hun til Daily Mail.

I januar kom det frem, at Tess Holliday havde scoret en kontrakt med bureauet, og det trak store overskrifter verden over, fordi Holliday ikke har de typiske modelmål. Hun er 165 cm høj og vejer cirka 115 kilo.

De fortalte hende, hun var for fed og lav til at blive model. De tog fejl!
De fortalte hende, hun var for fed og lav til at blive model. De tog fejl!

Alligevel lykkedes det hende at få sin barnedrøm opfyldt, og hun har siden inspireret kvinder i hele verden til at være glade for dem selv.

- Der er ikke kun én rigtig måde at være kvinde eller smuk på. Vi fortjener allesammen en plads, siger hun til Daily Mail.

MiLK Management valgte at skrive kontrakt med Tess, fordi hun kan være en vigtig rollemodel for kvinder - og så er det desuden det eneste bureau i verden med en model af den størrelse.

Super-fit mor: Bikiniklar tre uger efter fødsel
Super-fit mor: Bikiniklar tre uger efter fødsel

Modellen har også fået mange følgere på de sociale medier. På Instagram er det blevet til 661.000, mens det på Facebook er hele 853.000.

Se billederne fra Tess Hollidays nye serie her:


I have so much to smile about these day! Life is good ❤️ Nick made me laugh during the shoot & Catherine captured it perfectly.

A photo posted by +Size Model || Feminist🎈 (@tessholliday) onAndre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
FN vedtager våbenhvile for Syrien:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx