Af Mads Degn - 06/07-17 15:45; Opdateret: 06/07-17 21:43

Populær TV 2-vært skifter jobPopulær TV 2-vært skifter job

Siden 2006 har Divya Das været en del af TV 2's værtshold, men fra den 1. september i år skifter hun værtsjobbet på 19 Nyhederne ud med et nyt job.

storybild

(Billede: Rune Evensen)

Det skriver TV 2.

Således skal 39-årige Divya Das fremover arbejde som Europa-korrespondent for TV 2. Hun får base i London, hvorfra hun skal dække nyheder og begivenheder fra hele Europa.

Divya Das, som i 2017 vandt Billed-Bladets guldpris som 'Årest kvindelige nyhedsvært', glæder sig til at tage hul på de nye arbejdsopgaver, der venter hende.

LÆS OGSÅ: Populær tv-vært får kritik for uheldig dobbeltrolle

»Jeg skal bidrage til et allerede virkelig dygtigt hold, så jeg er jo en tilføjelse. Jeg bidrager nok med min egen måde at lave historier på og forhåbentlig med en masse positivitet, humor og overskud,« siger Divya Das til TV 2. Hun udtrykker samtidig glæde over at komme tættere på sin kæreste Kim Bildsøe Lassen.

LÆS OGSÅ: DR giver kvajekage efter stor bommert i populær tv-serie

Han er ansat hos DR og arbejder ligeledes som korrespondent i London.

19 Nyhedernes værtshold vil efter Divya Das afgang bestå af Cecilie Beck, Natasja Crone og Mikael Kamber. Ifølge TV 2's nyhedschef, Jacob Kwon, er der ikke planer om at tilknytte en erstatning.

Divya Das er uddannet geograf fra Københavns Universitet. Hun startede sin karriere bag skærmen i 2003, da hun blev ansat som TV-meteorolog hos DR.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter sindssygt nedrykningsdrama: BT...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx