Af David Andersen - 02/10-17 10:14

Amalie: Derfor deler jeg vilde ammebillederAmalie: Derfor deler jeg vilde ammebilleder

'Forsidefruen' Amalie Szigethy poserer og viser brysterne frem på sociale medier, når hun ammer.

storybild

Reality-personen Amalie Szigethy har været fast inventar i medier og haft en stor følgerskare på sociale medier i årevis, efter hun blev berømt i programmet Paradise Hotel.

Men hvor det tidligere var våde byture og det et lettere kaotisk kærlighedsliv, som prægede hendes tilværelse, er det nu en rolle i voksenprogrammet 'Forsidefruer' og livet med hendes 14 måneder gamle datter, som hendes mange følgere bliver opdateret om.

Senest har det vakt opsigt, at Szigethy dokumenterer det meget grundigt, når hun ammer datteren Josephine. Både på Instagram og Snapchat poserer hun og viser brysterne frem, når den lille skal have mad.

Vi har spurgt hende, hvorfor hendes følgere bliver inviteret med så tæt på.

'Haha. Jeg elsker at amme, dels fordi min datter elsker det, og så gør det mig glad. Min datter bestemmer, hvornår det skal være slut, jeg synes kun det hyggeligt. Helt ærligt, hvem har ikke set et bryst før? Og så meget kan man hellere ikke se af min lækre lille nippel Hahahha', skriver Amalie Szigethy på Facebook Messenger.

Hun havde også en kommentar til, at hendes 'on and off'-kæreste gennem mange år, Peter Birch, i fredags stod frem og præsenterede sin nye kæreste, efter der ellers havde været rygter om, at Amalie var tilbage i hans liv.

Hun er dog helt afklaret med situationen:

'Det er skønt for Peter, så længe han er glad', skriver hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hjemmeplejen glemte at give dement...
bt.dk
7 måneder efter skandalen: Nu har...
bt.dk
Rygterne nåede præsidentens øre: Nu...
bt.dk
Zobel i millionhandel: Sælger villaen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx