Af - 21/09-16 13:17

'Brangelina' er fortid: Her er Jennifer Anistons reaktion'Brangelina' er fortid: Her er Jennifer Anistons reaktion

Jennifer Aniston har talt.

Bildstrecke im Grossformat »
Brad Pitt blev gift med Jennifer Aniston i år 2000. Fem år senere blev parret skilt, efter Brad mødte Angelina Jolie. Ryan Reynolds og Scarlett Johansson var et ægtepar fra 2008 til 2011 Skuespillerne Ryan Phillippe og Reese Witherspoon var gift fra 1999 til 2008 Coldplay-frontmand Chris Martin og skuespilleren Gwyneth Palthrow blev gift 2003 og skilt i 2016 Beverly Hills-stjernen Brian Austin Green blev skilt fra Megan Fox i 2015 efter fem års ægteskab. De har dog fundet sammen igen. Michael Jackson og Lisa Marie Presley blev gift i 1994 men skilt allerede i 1996 Skuespillerparret Ben Affleck og Jennifer Garner blev gift i 2005. Men sidste år offentliggjorde de planer om skilsmisse. Tom Cruise har været gift flere gange. I 2006 blev han forenet for Gud og mennesker med Katie Holmes, som han dog blev skilt fra igen i 2012. Tom Cruise var også gift med Nicole Kidman. Parret var hr. og fru fra 1990 til 2001. Den kendte instruktør, Guy Ritchie, blev gift med Madonna i år 2000. Otte år senere var det dog slut. Danske Christiane Schaumburg-Müller blev gift med rapperen L.O.C. i 2012. I 2015 blev parret skilt med de har siden fundet sammen igen. Rockparret Avril Lavigne og Chad Kroeger blev gift i 2013. Sidste år offentliggjorde de planer om skilsmisse Tiger Woods fik sin model Elin Nordegren i 2004. I 2010 blev parret dog skilt efter at golfstjernen var afsløret i at være sammen med flere prostituerede. Skuespillerne Johnny Depp og Amber heard blev gift sidste år. Men i år har en grim skilsmisse foldet sig ud foran offentligheden Jessica Simpson og boyband-sangeren Nick Lachey blev gift 2002 og skilt i 2006

'Helvede kender ingen vrede som en forsmået kvindes,' siger man, og Jennifer Aniston synes at være det perfekte eksempel på netop dette.

Det skriver US Weekly, der kan fortælle, at 'Venner'-stjernen har kommenteret på årets vel nok mest omtalte Hollywood-brud.

Ifølge kilden, som magasinet har talt med, virkede Aniston skadefro ovenpå nyheden om, at Angelina Jolie og Brad Pitt går hvert til sit efter næsten 12 år sammen.

Reaktionen?

Det er karma.

Sådan skal den afmålte bemærkning have lydt fra den 46-årige skuespiller, der tilbage i 2005 blev forladt af Brad Pitt til fordel for Angelina Jolie, der nu har søgt om skilsmisse. Jolie har samtidig søgt om fuld forældremyndighed over parrets seks børn, hvoraf tre af dem er adopterede.

Årsagen er angiveligt, at Brad Pitt har et alkohol- og hashmisbrug, og at han under optagelserne til 'Allied' havde en affære med kollegaen Marion Cotillard.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx