Af - 07/03-16 12:11; Opdateret: 07/03-16 12:27

Irina kritiseres for nye billeder: - Alle skal da ikke se ud på én bestemt mådeIrina kritiseres for nye billeder: - Alle skal da ikke se ud på én bestemt måde

Reality-stjernen og bloggeren Irina Olsen er kommet i modvind for sine store kurver. Nu giver hun svar på tiltale med nye billeder.

Bildstrecke im Grossformat »

Læs hele interviewet på Connery.dk, hvor du også kan se alle de nye billeder af Irina Olsen.

'Ærlig talt flov over dig, du er mor. Det ser meget beskidt ud, kælling, hænger det billede op på dit barns vuggestue.'

Sådan lyder blot en af Instagram-kommentarerne til et billede af bloggeren Irina Olsens bagdel. De frodige former er uacceptable for mange mennesker, og det vil de meget gerne fortælle om.


Den tidligere reality-deltager bliver skældt hæder og ære fra på grund af sine former, men nu tager hun til genmæle i et interview med Connery.dk.

- Man skal selvfølgelig være god ved sig selv og passe på sit helbred og være aktiv og ikke bare ligge på sofaen. Men alt det der pres med at kvinder skal se ud på en bestemt måde, det skal simpelthen fjernes. Vi kvinder klarer os sgu i forvejen mega godt med alt det, vi skal præstere i disse dage, siger hun i bedste kampånd - det er jo kvindernes internationale kampdag i morgen, tirsdag.

Realitybabe i blechok: Datterens afføring var fyldt med 'blod'
Realitybabe i blechok: Datterens afføring var fyldt med 'blod'

Hun lader sig ikke påvirke synderligt af de hadefulde kommentarer, som følger med det åbenhjertige blogger-liv, men undrer sig over, at folk føler sig berettiget til at dømme andre så hårdt.

- Jeg tror, at nogle folk måske forventer, at man er perfekt, når man bliver en offentlig person. Når man så gør noget, som de føler går imod, hvad der er perfekt i deres verden, så virker det til, at de føler sig berettiget til at kritisere på det - netop fordi man er en offentlig person. I det rum eksisterer høflighed og almen respekt til medmennesker åbenbart ikke længere, siger hun til Connery.dk.

Læs hele interviewet på Connery.dk, hvor du også kan se alle de nye billeder af Irina Olsen.

LÆS OGSÅ: Irina Babenko skifter navn: Nu er det officielt

LÆS OGSÅ: Reality-babe jubler: Jeg skal giftes!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Rystet Wozniacki: Publikum ønskede...
bt.dk
Mimi Jakobsen: Sømandsboss kaldte mig...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx