Af Julie Laurs Bundgaard - 28/07-17 20:04

Fotograf blev kørt ned af Justin Bieber: Nu kommer han med overraskende udmeldingFotograf blev kørt ned af Justin Bieber: Nu kommer han med overraskende udmelding

Den seneste uge har været tumultarisk for Justin Bieber. Mandag offentliggjorde den 23-årige verdensstjerne sin beslutning om at droppe den resterende del af sin verdensturné. Torsdag kørte han ved et uheld en paparazzifotograf ned.

storybild

Justin Bieber ved den mand, som han ramte med sin bil. (Billede: All Over Press)

Nu forsvarer fotografen dog den 23-årige verdensstjerne i en video på det sociale medie Instagram.

»En time før min fødselsdag starter, bliver jeg kørt over af Justin Bieber. Hvad siger I så?,« siger fotografen, Maurice Lamont, i en video, han har filmet fra sin hospitalsseng og tilføjer:

»Han er en god dreng, men jeg tror, at bilen var for stor til ham, fordi der var umuligt for ham at se ud af forruden. Men som sagt, han steg ud og var medfølende. Han er en god dreng.«  

Uheldet skete mandag aften, da Justin Bieber forlod en kirke i Beverly Hills. Den 23-årige verdensstjerne var på vej væk, da en gruppe paparazzifotografer omsværmede hans bil. Han forsøgte at få sværmen af mennesker til at flytte sig, men kom ved et uheld til at ramme en af fotograferne, som stod i vejen.

Umiddelbart efter uheldet ankom politi og ambulance til stedet. Bieber blev afhørt, men blev hverken taget med på politistationen eller sigtet.

Den 57-årige fotograf blev efter ulykken kørt til hospitalet, hvor han blev behandlet for sine skader. Værre stod det dog ikke til, end at han senere på aften kunne opdatere sine følgere på Instagram, inden han blev kørt til røntgen.

Justin Bieber har trukket mange overskrifter i verdens medier, siden han i mandags offentliggjorde, at han ville droppe resten af sin 'Purpose World Tour'. Angiveligt fordi, han har brug for at slappe af efter 16 måneder på turné.

'Til fans verden over, som har taget del i touren over de sidste 16 måneder, tak. Til Justin, som gav den hele armen aften efter aften, tak. Og til jer, som ikke får mulighed for at se koncerten... på vegne af mig selv, Justin og holdet bag - undskyld. Det var aldrig vores intention, men en mands sjæl og velbefindende blev prioriteret højere, og den beslutning må vi alle respektere og ære,' skriver verdensstjernens manager, Scooter Braun, på Instagram.

På trods af meget medieomtale den seneste uges tid, har Justin Bieber selv forholdt sig tavst på de sociale medier.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Offentligheden havde ingen adgang:...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx