Af David Andersen - 19/09-17 11:19

Nikita om nyt nipple-billede: Det er da helt naturligtNikita om nyt nipple-billede: Det er da helt naturligt

Nikita Klæstrup har ikke meget til overs for, at kvinders brystvorter er bandlyst hos Instagram, så nu har hun smidt et 'forbudt' billede op.

storybild

ZULU Awards 2017 som foregår på Oslobåden . Nikita Klæstrup (Billede: Nils Meilvang)

Det er ikke kedeligt at følge den danske blogger NIkita Klæstrups Instagram-profil, og den har da også forlængst rundet 200.000 følgere.

En del af dem har sandsynligvis kigget en ekstra gang, da hun mandag startede ugen med at lægge et ualmindeligt udfordrende billede til offentligt skue: Kun iført meget afslørende undertøj ligger hun henslængt i en seng.

På internettet kan det godt hænde, at man støder på noget frækkere, men på Instagram har brugerne altid været begrænsede af mediets modvilje mod den kvindelige brystvorte, hvilket Nikita Klæstrup har set stort på her.

"Could even make that Tiffany jealous" photo by @ekaterinaandersen

Et opslag delt af Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) den

(Billedet er taget af Katja Krarup Andersen. Se hendes blog her.)

Billedet har dog fået lov til at blive, og det undrer hende ikke.

»Jeg er et menneske, og jeg har brystvorter. Det er da meget naturligt. I forhold til Instagrams regler kan jeg kun sige, at man også kan finde porno derinde, så det overrasker mig ikke«, siger hun til metroxpress.

Så er hun mere overrasket over en række artikler i dagspressen i disse dage, som erklærer, at hun har fået en ny kæreste.

»Vi har været sammen on and off ret længe efterhånden, og jeg fik min hund af ham i julegave«, lyder det fra Klæstrup, som ikke vil ud med hans navn.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Jamie Talbot fra X Factor: Sådan er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx