Af - 29/07-16 14:15

Kardashian søster forlanger millioner af eks: Derfor skal han punge udKardashian søster forlanger millioner af eks: Derfor skal han punge ud

Hospitalsregninger, rejseudgifter og penge til husleje. Lamar Odom er dyr i drift, og nu vil Khloe Kardashian have sine 'udlæg' tilbage.

Bildstrecke im Grossformat »

Slut prut. Khloé Kardashian har ikke bare smidt Lamar Odom på porten. Hun afkræver ham også et større millionbeløb.

Først blev de gift, så annoncerede de, at de skulle skilles, og tilbage i februar offentliggjorde de så, at de skulle giftes igen. Det kan være svært at holde tungen lige i munden, når det kommer til Lamar Odom og Khloe Kardashians turbulente forhold, og nu er der igen drama imellem dem.

Nu er det nemlig kommet frem, at den 32-årige ekskone ikke bare har smidt Lamar Odom på porten, men samtidig forlanger svimlende 10 millioner dollars af ham svarende til 67 millioner kroner. Det skriver Radaronline.

Vil du opdateres med artikler om de kendte, så like MX Kendte på Facebook.

Millionbeløbet skulle eftersigende svare til, hvad det har kostet for eksen at sørge for den 36-årige basketballspiller.

Sammen med hospitalsregning, rejseudgifter og andre udgifter har Khloe regnet ud, at han skylder hende omkring 10 millioner dollars. Og hun vil have pengene på den ene eller den anden måde.
Det fortæller en kilde til Radaronline.

Efter skilsmisse: Her er Khloe Kardashians nye kæreste
Efter skilsmisse: Her er Khloe Kardashians nye kæreste

Men det store millionbeløb er måske ikke sådan lige at betale for den tidligere NBA-spiller. I hvert fald kan 36-årige Lamar Odom ikke regne med indtægter fra realityshowet Keeping Up With The Kardashians, eftersom hans tidligere svigermor, Kris Jenner, har valgt at fyre ham fra det populære show.

Han skulle nok have holdt fast i sin tålmodige beskytter:

– Khloe har hjulpet ham lige siden, han stoppede med at spille for Lakers og blev et udskud. Hun har altid sørget for, at han fik det bedste. Det er alt fra lommepenge til at støtte hans mor og børn, fortæller en kilde tæt på familien til Radaronline.

Her er tricket: Kardashian giver skørt skønhedstip
Her er tricket: Kardashian giver skørt skønhedstip

LÆS OGSÅ: Kardashian: Derfor vil jeg skilles

LÆS OGSÅ: Kris Jenner: Jeg vil ændre navn til dette

LÆS OGSÅ: Så' den gal igen: Kardashian deler kontroversielt billede der gør folk rasende

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx