Af Niels Pedersen - 22/01-18 15:35

Se Linses voldsomme nye tattoo: 'Der er med sikkerhed delte meninger'Se Linses voldsomme nye tattoo: 'Der er med sikkerhed delte meninger'

Linse Kessler har fået en ny tatovering, der er ulovlig at få lavet i Danmark.

Linse Kessler om hængebryster og parforhold

I videoen herover fortæller Linse Kessler om hængebryster og parforhold.

Realitydronningen Linse Kessler deler billedet af sin helt nye tatovering på Facebook - og den er både iøjnefaldende og ulovlig.

'Jeps, jeg tog en beslutning (jeg har tænkt over det længe) og fik lavet min halsTattoo og jeg er sååååå glad for den,' skriver Linse Kessler i oplaget, hvor hun deler billedet af resultatet med sine næsten 400.000 følgere på Facebook.

Tatoveringen dækker hele 'Familien på Bryggen'-stjernens hals. Dermed er den ulovlig at få lavet her i Danmark, hvor tatoveringer i hovedet, på halsen eller på hænderne har været i strid med loven siden 1966. Men Linse Kessler har fundet en let måde at omgå loven på.

For det er ikke ulovligt at bære en sådan tatovering i Danmark, kun at få udført den. Derfor kom Linse Kessler under nålen i Spanien, hvor hun i øjeblikket er på ferie.

'Der er med sikkerhed delte meninger om placering osv, men det skider jeg på, for det er mig der skal bære den,' skriver hun i vanlig bramfri stil på Facebook.

I kommentarfeltet sår flere følgere tvivl om tatoveringens ægthed. Flere antager, at der må være tale om en henna tatovering, som forsvinder efter noget tid, men Linse Kessler maner alle rygterne til jorden overfor Ekstra Bladet.

»Jeg kan sige, at den er 100% ægte, og det tog fem timer at få den lavet. Det gjorde ikke ondt de første timer, men så begyndte jeg at pive lidt, og de sidste to timer måtte jeg bare bide det i mig. Jeg gider ikke dele sådan noget op i to sessioner, så vikingen kom frem i mig,« siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx