Af Lars Dinesen - 17/11-17 19:57

Kim Kardashian afslører nye detaljer om rugemor: Måtte ikke komme til festKim Kardashian afslører nye detaljer om rugemor: Måtte ikke komme til fest

I et interview giver Kim Kardashian West nye detaljer om den kvinde, der bærer på hendes tredje barn.

storybild

Arkivfoto. (Billede: ANGELA WEISS)

Tidligere på ugen afslørede Kim Kardashian West kønnet på det lille barn, som hun venter til januar. Graviditeten er dog temmelig atypisk, da realitystjernen sammen med husbonden Kanye West, har valgt at lade en rugemor klare arbejdet med at være gravid. Rugemoren var imidlertid ikke med, da Kardashian-familien fejrede den kommende baby med et såkaldt 'baby shower' i den forgangne weekend.

»Jeg inviterede ikke surrogatmoren med,« siger Kim Kardashian torsdag i det amerikanske tv-show 'The Real' torsdag og forsætter:

»Jeg introducerede hende for familien tidligere på dagen. Og du ved, jeg tænkte bare... Jeg ved ikke, måske var det en mærkelig beslutning af tage. Jeg ville virkelig gerne have, at hun havde været med til festen og været en del af det, men jeg har ikke forklaret så meget af det hele overfor mine børn endnu.«

Cherry blossom baby shower!! Cant wait to meet the angel

Et opslag delt af Larsa Pippen (@larsapippen) den

Herefter understreger den 37-årige Kim, at hun elsker den kvinde, der bærer hendes lille kommende babypige, men at hun i weekenden ville have fokus på det kommende barn til selve festen.

Kim Kardashian har været igennem to svære fødsler med datteren North West, der i dag er fire år, og sønnen Saint West, der snart fylder to år. Lægerne har spået, at en tredje graviditet ville kunne koste hende livet. Realitystjernen har en lidelse, der får moderkagen til at vokse sammen med musklerne i livmoderen.

LÆS OGSÅ: Nægtede at vaccinere sønnen: Nu har Natascha Linea truffet stor beslutning

Under interviewet løfter Kim K. også lidt af sløret for den rugemor, der har været omgærdet af mystik siden historien blev bekræftet af kendisparret i slutningen af september.

»Jeg har et fremragende forhold til min rugemor. Hun er så rar. Hun er den perfekte person til at gøre det her for min familie. Hun er fremragende, og hun har været fantastisk,« siger Kim Kardashian i tv-interviewet.

Yderligere fremgår det, at rugemoren har set reality-dynastiets doku-soap 'Keeping Up With The Kardashians,' men ikke kan beskrives som en superfan. Det var dog vigtigt for Kim Kardashian West, at kvinden vidste, hvad hun lagde krop til. Derfor blev det heller ikke gjort anonymt.

»Jeg ville ikke bryde mig om, hvis vedkommende ikke var fan af min mand og mig, de skulle have hele sandheden og være stolte af at hjælpe,« forklarer hun på skærmen.

H/T: E News.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye dokumenter kommet frem: Kan...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hollie forsøgte at redde kvinde, der...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx