Af Daniel Seistrup - 11/04-18 18:49

Kendt reality-deltager har lavet kæmpe investering: 'Det er med den største glæde'Kendt reality-deltager har lavet kæmpe investering: 'Det er med den største glæde'

Den 27-årge reality-kendis og personlige træner Gustav Salinas har lavet et af sine livs største investeringer.

storybild

Gustav Salinas har købt et fitnesscenter. Her står han sammen med Linse Kessler. Arkivfoto (Billede: Niels Ahlmann Olesen)

Han har nemlig købt et helt fitnesscenter, afslører han på sin Instagram-konto.

'Det er med den største glæde, at jeg nu kan afsløre, at jeg åbner mit eget fitnesscenter,' skriver Gustav Salinas på Instagram.

Det er med den største glæde, at jeg nu kan afsløre, at jeg åbner mit eget fitnesscenter Eller rettere sagt - DET ER IKKE MIT FITNESSCENTER, MEN JERES FITNESSCENTER! Min vision er at skabe et luksuscenter, som alle har råd til, for i min optik, så fortjener alle at have det luksus Jeg har købt det nuværende Fitnesscenter Kimovi Aqua, som bliver omdøbt til FitnessNu Hillerød. I det nuværende center, er der både holdsal, spinningsal, yogasal, fitness, funktionel træningsområde, stort varmtvandsbassin, saltvandsbassin og sauna, men det bliver endnu vildere. Jeg har nemlig lige lavet en ordre hos Fitness Engros, og der kommer snart en masse nye maskiner, så det bliver uden tvivl Danmarks vildeste center Luksus som alle har råd til . . Info om de praktiske ting: Jeg skrev under i går, så lige nu er jeg i gang med at få styr på alle de praktiske ting, men kan afsløre at jeg kommer til at køre en intropris hele måneden ud. Man kan tilmelde sig allerede nu for kun 299 kr. pr. måned (ingen oprettelsesgebyr), og så er der både fri fitness, fri varmtvandsbassin, saltvandsbassin og sauna. Så hvis du vil spare en masse penge, så er det nu du skal oprette et medlemsskab, da dette kun er en intropris Tilmelding skal ske i selve centeret mellem kl. 10-20 i hverdage på Lokesvej 7, Hillerød. Og husk, at hos FitnessNu Hillerød kan du altid få en gratis prøvetime . . Derudover holder jeg den fedeste åbningsfest lørdag den 5. maj, hvor jeg holder en kæmpe grillparty, og I er selvfølgelig alle inviteret så sæt kryds i kalenderen. Der kommer mere info løbende om festen . . Læs hele artiklen på Se & Hør

Et opslag delt af Gustav Salinas-Online Coach (@gustavsalinas) den

Fitnesscenteret kommer til at hedde FitnessNu Hillerød, er 2000 m2 stort og ligger altså i Hillerød. Købsaftalen underskrev reality-kendissen tirsdag, og lige nu er han ved at lægge sidste hånd på de praktiske ting.

Blandt andet oplyser Gustav Salinas, at der kommer en intropris på medlemskab hele måneden ud. Allerede nu kan man tilmelde sig for 299 kroner om måneden uden oprettelsesgebyr.

Fitnesscenteret kommer blandt andet til at indeholde fitnessmaskiner, varmtvandsbassin, saltvandsbassin og en sauna, oplyser Gustav Salinas.

'Jeg har købt det nuværende Fitnesscenter Kimovi Aqua, som bliver omdøbt til FitnessNu Hillerød. I det nuværende center, er der både holdsal, spinningsal, yogasal, fitness, funktionel træningsområde, stort varmtvandsbassin, saltvandsbassin og sauna, men det bliver endnu vildere. Jeg har nemlig lige lavet en ordre hos Fitness Engros, og der kommer snart en masse nye maskiner, så det bliver uden tvivl Danmarks vildeste center. Luksus som alle har råd til,' skriver Gustav Salinas på Instagram.

De næste uger skal han bruge på at istandsætte sit nye fitnesscenter, så det kan blive klar til at slå dørene op for kunderne.

»Jeg skal renovere det og har lige købt nye maskiner. Jeg regner med, at jeg laver den store release om cirka seks uger, der er ikke sat en fast dato endnu,« siger Gustav til Seoghør.

Danskerne så første gang Gustav Salinas i 2008, da han var med i 'Dagens mand' på TV 2. Efterfølgende tog hans karriere fart, og han var med i en lang række realityprogrammer. Ved siden af har han uddannet sig til personlig træner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Skole forbød eleverne at fejre blå...
bt.dk
Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx