Af - 20/09-15 21:14

Bubber skælder ud på politikerne: - I gør ikke jeres arbejde godt nokBubber skælder ud på politikerne: - I gør ikke jeres arbejde godt nok

"Forleden tænkte jeg, det er løgn!"

storybild

(Billede: Polfoto)

Bubber har i forbindelse med aftenens velgørenhedsshow været i Jordan for at besøge Syrien-flygtninge. Han mener ikke, politikerne har gjort deres arbejde godt nok.

TV: P3-stjerner indspiller støttesang til Syrien på rekordtid - hør den her
TV: P3-stjerner indspiller støttesang til Syrien på rekordtid - hør den her

Da metroxpress møder tv-værten backstage i callcentret i Kastrup lufthavn søndag aften, kalder han aftenens show for 'bedre sent end aldrig'.

- Konflikten har kørt i fem år, men det er først, når der står 100 mennesker på en motorvej, at vi reagerer. Vi har EU. Som en helt almindelig dansker forstår jeg ikke, hvordan man ikke havde forudset situationen. Jeg er ikke udenrigsminister, men hvis jeg var, kunne jeg se på de mange, der druknede i Grækenland og tænkt, at det nok ikke stoppede der. Det er som om, det er kommet bag på alle - eller også vil de bare ikke tale om det.

USA: Iran og Rusland skal sikre fred i Syrien
USA: Iran og Rusland skal sikre fred i Syrien

Bubber har fulgt situationen tæt og fulgte også med, da det ikke lykkedes EU's indenrigsministre at fordele flygtningene i første omgang.

- Jeg tænkte, det er løgn. Så opgav de bare. Så tog de hjem, fordi det ikke lige lykkedes. Det kan man da ikke. En tennisspiller der skal spille Wimbledon tager da heller ikke bare hjem igen, fordi han har en lortedag. Man må da gå ordentlig ind til sin opgave.

Ombudsmanden undersøger regeringens flygtningeannoncer
Ombudsmanden undersøger regeringens flygtningeannoncer

Bubber har som sagt været i Jordan i forbindelse med aftenens velgørenhedsshow og set de mange flygtninge.

- Man ser, hvor håbløst det er. De der flygter fra Syrien har jo ikke noget, de kan vende tilbage til. Og Jordan er ikke er et særligt rigt land. De har ikke råd til at brødføde 600.000 mennesker. Så selvfølgelig skal resten af Europa hjælpe. Jeg kan slet ikke forstå, at det kan diskuteres.

LÆS OGSÅ: Rigspolitiet: Mindst 900 nye flygtninge har krydset grænsen

LÆS OGSÅ: 13 flygtninge meldes druknet efter kollision nær Lesbos

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx