Af - 27/09-13 11:47

Simon Mathew: Jeg kaster ikke op mereSimon Mathew: Jeg kaster ikke op mere

Den tidligere Melodi Grand Prix-vinder Simon Mathew har taget turen fra Danmarks mest folkelige scene til den måske fineste. Den næste måneds tid spiller han med i 'Idioterne' på Det kongelige Teater.

storybild

Simon Mathew - nummer to fra højre - spiller 'Idioterne' frem til den 23. oktober. (Billede: Det kongelige Teater)

I en periode var han alle vegne. 'Scenen er din', Melodi Grand Prix, 'Vild med dans' … Men så blev der stille. Simon Mathew trak stikket til den musikalske karriere, der ellers var godt gang i.

- Jeg savnede at gå i dybden med noget og at ikke være på i medierne. Jeg har aldrig været rigtig glad for at være på skærmen, men jeg er en junkie, der hele tiden skal udfordre mig selv, fortæller den nu 29-årige nordjyde.

Hans søgen efter noget, der var 'mindre overfladisk' end et liv som tv-charmetrold, endte, da han i 2010 søgte ind på Statens Teaterskole – og blev optaget i første hug.

Og det er lykken - i hvert fald det meste af tiden. For selv om om han må en af de elever, der har allermest erfaring med at stå foran et publikum, lider han stadig af sceneskræk.

Og da metroxpress talte med ham op til forpremieren på 'Idioterne', som havde premiere i aftes på Det kongelige Teater, var nerverne ved at melde sig.

- Engang kastede jeg altid op – men det gør jeg ikke mere, fortæller Simon Mathew, der altså har taget springet fra Danmarks mest folkelige scene til den fineste.

- Men det er helt cool for mig, hvis folk stadig forbinder mig med Melodi Grand Prix. Bare jeg får lov til at lave det, jeg elsker, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Yahya Hassan afbryder live-tv under...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Unge hærger børnehaver: 'Det gør både...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx