Af Heidi Pedersen - 24/02-18 18:35

Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu er hun en af Hollywoods mest feterede stjernerDroppede ud af skolen som 14-årig: Nu er hun en af Hollywoods mest feterede stjerner

'Hunger Games'-stjerne var træt af skolen - men fik succes et andet sted.

storybild

Jennifer Lawrence har aldrig været specielt glad for skolen - til gengæld har hun fundet sin metier andetsteds. (Billede: TOBY MELVILLE)

Den populære skuespillerinde Jennifer Lawrence, der især er kendt for sin medvirken i 'The Hunger Games', hvor hun har hovedrollen som scfi-heltinden Katniss Everdeen, har aldrig fået sig en uddannelse. Hun droppede ud af 1.g og er derfor aldrig blevet student, skriver Page six.

»Jeg er selvudlært,« siger Jennifer Lawrence, der er en af de mest velbetalte skuespillere i verden.

Hun forklarer, at hun tit har kæmpet med at klare sig godt i skolen.

»Jeg følte mig aldrig særlig klog,« siger hun.

Til gengæld har det aldrig været et problem at lære et manuskript udenad, og det gav den smukke skuespillerinde selvtillid, forklarer hun til mediet.

»Jeg havde ikke lyst til at slippe det,« siger hun, og derfor blev det altså til en drøm om Hollywood for den nu 27-årige kvinde.

Lawrence er født og opvokset i Louisville, Kentucky i USA og startede med at stå på scenen i kirkespil. I en alder af 14 år besluttede hun at tage til New York for at leve sin drøm om en skuespillerkarriere ud. På trods af, at hun ikke havde nogen uddannelse eller erfaring i faget, kom hun hurtigt til auditions, og som 19-årig landede hun rollen som Ree Dolly i det dystre drama 'Winter's Bone.

Hun fortryder ikke, at hun droppede ud af skolen, fordi det banede vejen for, hvor hun er i dag.

»Jeg ville skabe min egen succes. Jeg ville ikke lade noget andet stå i vejen for, hvad jeg ønskede for fremtiden. I mange år var venner endda ikke så vigtige for mig, som min karriere var,« siger hun.

I 2013 vandt hun en Oscar for sin rolle som mystisk enke i filmen 'Silver Linings Playbook'.

Hunger Games-filmene 'Catching Fire', 'Mockingjay' og X-Men-filmen 'Days of Future Past', som Jennifer Lawrence har hovedroller i, indtjente i 2014 mere end 8,5 milliarder kroner i biograferne, og det er blandt andet det, der gør hende til en af de mest velbetalt skuespillere i verden.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne i lynbryllup: Sendte invitationer ud to dage forinden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Farvel og tak: 24.000 danskere...
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Sigtet for at true mindreårige piger...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx