Af Webstud/JP - 25/02-18 20:22

Supermodel tigger flyselskab: Må jeg ikke nok tage denne ret med ombord?Supermodel tigger flyselskab: Må jeg ikke nok tage denne ret med ombord?

Supermodellen Chrissy Teigen bønfalder flyselskab om lov til tage sine hjemmelavede flødekartofler med som håndbagage.

storybild

(Billede: Twitter/@chrissyteigen )

Modellen Chrissy Teigen skulle havde ikke brug for håndbagage, da hun skulle ud og flyve i går. Til gengæld ville hun meget gerne have sine hjemmelavede flødekartofler med i stedet.

I et tweet bønfalder hun flyselskabet American Airlines om at få lov at tage retten med ombord, og retten betyder så meget, at hun kommer til at græde, hvis de smider den ud.

»Hvis jeg ikke har håndbagage med, må jeg så tage en stor kasserolle-ret med flødekartofler med på flyet? Jeg laver ikke sjov, er det okay? Er det for skarpt/tungt et objekt? Jeg kommer til at græde, hvis de smider det væk. Please, hjælp mig @AmericanAir,« skriver hun sit tweet.

Da hun får kontakt til flyselskabet, fortæller hun, at hun har brug for at tage sin følelsesmæssige støtte-kasserolle med i flyveren (har vi ikke alle det?).

Heldigvis for Chrissy Teigen sagde både flyselskabet og de amerikanske luftfartsmyndigheder, TSA, god for, at flødekartoflerne kunne medbringes i kabinen.

Både Chrissy og hendes kasserolle nåede godt frem:

Nu ved du, at muligheden er der, næste gang du overvejer, om du skal tage resterne af gårsdagens flødekartofler med dig på flyveturen.

 

LÆS OGSÅ: LISTE: Her er de kendte, der får børn i 2018

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

1,2 mio. danske passwords lækket på...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Wozniacki bedre rustet end tidligere:...
bt.dk
Pernille Skipper står foran sit livs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx