Af Webstud/TR - 08/11-17 19:22

Stranger Things-fans er sikre: Nye billeder bekræfter, at de er kærester i virkelighedenStranger Things-fans er sikre: Nye billeder bekræfter, at de er kærester i virkeligheden

*ADVARSEL* Denne artikel indeholder spoilers fra 'Stranger Things' sæson to.

storybild

Steve, Nancy og Jonathan er i tv-serien Stranger Things et omvandrende trekantsdrama. I virkeligheden har Charlie Heaton (t.h.) øjensynligt Natalia Dyer (i midten) for sig selv. (Billede: Scanpix/Arkiv)

Steve fik aldrig sin Nancy. Det gjorde Jonathan derimod - også i virkeligheden, hvis man skal tro fans af 'Stranger Things'.

Fans af kult-serien 'Stranger Things' er overbeviste om, at skuespillerne, der spiller Nancy Wheeler og Jonathan Byers, faktisk er kærester i virkeligheden.

Det ser bestemt også sådan ud på nye billeder af de to, skriver INSIDER.

I sæson to af 'Stranger Things' bliver Nancy og Jonathan endelig kærester efter lang tids flirten og utallige interesserede blikke. De to skuespillere, Natalia Dyer og Charlie Heaton, virker så forelskede i serien, at man skulle tro, de ikke spillede skuespil.

Og det gør de måske heller ikke!

De to blev spottet hånd i hånd i New York for en uges tid siden, og det har fået fans af serien til at være overbeviste om, at de to faktisk er kærester.

På Instagram har Charlie Heaton, der spiller Will Byers' storebror Jonathan, samtidig lagt billeder ud af sin tur til Paris med Natalia Dyer.

La vie en gris

Et opslag delt af Charlie Heaton (@charlie.r.heaton) den

Rygterne om de to 'Stranger Things'-skuespillere har i lang tid svirret. Da de sammen rejste til Spanien i september sidste år, begyndte fans at spærre øjnene op. Men det er først nu med de nye billeder, at fans af tv-serien for alvor tror på, at Nancy og Jonathan er kærester i virkeligheden.

Et andet skuespillerpar, der også har trukket overskrifter for at flirte foran og bag kameraerne, er Kit Harington og Rose Leslie. Skuespillerne, der spiller Jon Snow og Ygritte i 'Game of Thrones', afslørede tidligere i år, at de skal giftes.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx