Af - 05/01-17 18:19

Britisk avis går amok over Marys tøj: Får dog to ting HELT galt i halsenBritisk avis går amok over Marys tøj: Får dog to ting HELT galt i halsen

Kan du se, hvorfor de er helt vilde?

Bildstrecke im Grossformat »

Sådan så kronprinsesse Mary ud i tøjet til nytårstaffel, søndag.

Kronprinsesse Mary bliver i fremhævet positivt i en engelsk avis for at bære det samme tøj flere gange indenfor fire dage.

Den britiske avis har dog ikke helt styr på den kongelige kalender.

Mådeholdende og sparsommelig er to af de ord som den britiske avis Daily Mail bruger til beskrive den danske kronprissesse. Avisens skribent er meget benovet over, at Mary har båret det samme stykke tøj til officielle arrangementer to gange indenfor fire dage.

Her ses kronprinsparret til nytårstaffel udenfor Amalienborg 1. januar. (Foto: Ólafur Steinar Gestsson.)

Onsdag valgte Mary nemlig at trække i det samme stykke overtøj, som hun også var blevet fotograferet om søndagen. Det skete, da hun sammen med den 48-årige kronprins Frederik og Dronning Margrethe tog imod officerer fra Forsvaret og Beredsskabsstyrelsen, samt indbudte repræsentanter for større landsorganisationer og de protektorater, som hører til de kongelige.

Dronningen holder nytårskur for dommere og diplomati
Dronningen holder nytårskur for dommere og diplomati

Da hun ankom til nytårskuren på Christiansborg bar hun nemlig den samme blommefarvede kappelignende jakke som til søndagens nytårskur.

- Prinsesesse Mary, 44, drager tilsyneladende nytte af sin misundelsesværdige garderobe, når hun gen-bærer den samme blommefarvede kappe som hun brugte til at skyde det nye år ind til et royalt arrangement den 1. januar, skriver avisen.

Men efter de pæne ord, så begynder det så at gå galt for den engelsksprogede journalist.

- Mary, der oprindeligt kommer fra Tasmanien, har kombineret sit outfit med et blåt skærf, der virkelig får farverne i antrækket til at spille, skriver Daily Mail.

Dronningens jul: And, risengrød og hjemmelavede gaver
Dronningens jul: And, risengrød og hjemmelavede gaver

Problemet er blot, at der ikke er tale om et hvilket-som-helst 'skærf.' Det blå bånd er såmænd en del af den fineste orden i Danmark, nemlig Elefantordenen, som kronprinsessen blev ridder af i 2004.

Her ses den på Nelson Mandela i ført den selvsamme orden tilbage i 1999.

Det er selvfølgelig ikke nødvendigvis forventeligt, at udlandske journalister har styr på de danske ordener, men det burde måske være et hint, at prinsehusbonden bar et matchende bånd. Her var det næppe for at få sin uniformsjakke til 'at spille.'

Kronprinsparret i modvind: Så på døde dyr med børnene
Kronprinsparret i modvind: Så på døde dyr med børnene

Ud over det lille ups med ordenen, så kommer journalisten også til at rode rundt i det med kronprinsessens royale svigermor.

Avisen hævder nemlig, at Dronning Margrethe havde fødselsdag om søndagen, hvor hun fejrede sin 76-års fødselsdag. Det sker selvfølgelig først d. 16. april, som det gør hvert år. Daily Mail har i øvrigt haft styr på, at der var tale om nytårskur og -taffel, da man første gang skrev om Marys tøj.

Imellem de to arrangementer har kronprinsesse Mary dog luftet en anden del af sin garderobe. Her ses hun i en grå kjole til nytårskuren for diplomatiet tirsdag.

LÆS OGSÅ: Citybois: Så fedt var det at hænge ud med kronprinsesse Mary

LÆS OGSÅ: Av! Australsk medie morer sig over nyt frimærke af Frederik og Mary

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx