Af Nadia Guldbæk Welch - 11/05-18 20:00

David Beckham om sønnernes beslutning: 'Det er hjerteskærende'David Beckham om sønnernes beslutning: 'Det er hjerteskærende'

Der er én ting, David Beckham ærgrer sig en del over i hverdagen.

storybild

David Beckham havde gerne set, at hans sønner også havde valgt fodbolden. (Billede: Rhona Wise)

For mens han selv havde en stor fodboldkarriere, har ingen af sønnerne valgt at følge trop på den front.

Kun datteren Harper har valgt at spille fodbold, men stod det til David Beckham, var også sønnerne Romeo, Cruz og Brooklynm aktive på grønsværen.

»Harper spiller hver søndag, og hun elsker det. Drengene spiller ikke, og det er hjerteskærende. De har talentet, men det hele afhænger af Harper nu,« fortæller David Beckham ifølge Mirror til The Graham Northon Show på BBC.

Og seks-årige Harper Seven har often sin verdensberømte far med på sidelinjen, når hun er til træning. Noget, der får følelserne frem hos David Beckham, der beskriver sig selv som en meget entusiastisk far. Til tider måske en smule for entusiastisk.

»Der var en dreng, der tacklede hende den anden dag, og jeg var nødt til at tænke over, hvordan jeg skulle reagere, når alle de andre forældre kiggede på mig. Skal jeg reagere som Unicefs ambassadør eller som Harpers far? Til sidst lod jeg det bare ligge,« fortæller David Beckham.

19-årige Brooklyn Beckham er meget interesseret i fotografering, mens 15-årige Romeo spiller en del tennis. I forhold til 13-årige Cruz Beckham lader det til, at han har arvet lidt af sin mors talent.

For Victoria Beckham, der er tidligere medlem af gruppen Spice Girls, har flere gang delt videoer af Cruz, der synger, på de sociale medier.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
LIGE NU: Kronprinsen til Royal Run...
bt.dk
Kan du hjælpe? Politiet leder efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx