Af - 03/01-16 21:37

5 ting 'Årgang 0'-børnene må nu hvor de er fyldt 165 ting 'Årgang 0'-børnene må nu hvor de er fyldt 16

'Årgang 0'-børnene Christian, Rachel og Stephania, der i morgen er tilbage i dit tv, går et stort år i møde med masser af fart over feltet. Ifølge loven har de nu fået alderen, hvor der blandt andet kan købe alkohol og tage jagttegn.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan godt være, at 2015 var året, hvor 'Årgang 0'-børnene blev buksemyndige og rundede den kriminelle lavalder. I 2016 kommer der langt mere fart over feltet for Aarhus-drengen Christian, Rachel fra Aabenraa og Stephanie fra Slagelse. De må blandt andet:

TOP 5:  Derfor kommer vi til at savne Emma i ‘Årgang 0’
TOP 5: Derfor kommer vi til at savne Emma i ‘Årgang 0’

1. Springe alene i faldskærm


Ifølge dansk faldskærms lov må man som 16-årig nu springe alene i faldskærm ud fra et fly. Du skal dog lige have dine forældres skriftlige tilladelse først, men derefter er det bare om at springe amok.


2. Tage tre hurtige kørekort


Er Legoland-kørekortet ved at være slidt helt i bund, så gør det ikke så meget. Som 16-årig kan du nemlig nu både tage kørekort til traktor, speedbåd og knallert.


3. Selv vælge læge


Indtil nu har 'Årgang 0'-børnene skulle møde pænt op hos den kommunale læge- og tandlæge, når kroppen har trængt til et eftersyn. Det behøver de ikke længere. Når man bliver 16, kan man skifte over til en privatklinik.

CHOK: Endnu en pige forlader 'Årgang 0'
CHOK: Endnu en pige forlader 'Årgang 0'

4. Købe alkohol


'Årgang 0'-børnene behøver ikke længere frygte købmandens afvisning, når de går i kiosken efter en sixpack. Husker de sygesikringskortet, står den nu på happy hour i den nærmeste 7-Eleven.

5. Tage jagttegn


Drømmer 'Årgang 0'-børnene om at gå i Prins Henriks fodspor og tage magten over den lokale natur, kan de nu blive mere end dus med himlens fugle med et skudfarligt jagttegn.

Snapchat-interview med 'Årgang 0': Justin Bieber er yt
Snapchat-interview med 'Årgang 0': Justin Bieber er yt

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-chok: Rachel beder om tv-pause

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx